Тести з теми: " Приготування соусів"

Про матеріал
Тестові завадання длят перевірки рівня засвоення навчального матеріалу з теми: Соуси"
Перегляд файлу

Тести

Тема: Соуси

 

I. Розмістіть у правильній технологічній послідовності технологію приготування соусу сметанного натурального:

 

  1. охолодити пасероване борошно;
  2. сметану довести до кипіння;
  3. заправити соус сіллю, перцем і варити 3-5хв;
  4. борошно злегка спасерувати;
  5. борошняну пасеровку з'єднати з вершковим маслом;
  6. поступово з'єднати борошняну пасеровку з розігрітою сметаною;
  7. довести соус до кипіння;
  8. процідити соус.

 

II. Розмістіть у правильній технологічній послідовності технологію приготування соусу яблучного:

 

  1. Заправити соус корицею;
  2. Розвести в охолодженому відварі крохмалем;
  3. Яблука помити;
  4. Нарізані яблука припустити у воді;
  5. Яблука протерти до утворення пюре;
  6. Яблука почистити, нарізати скибочками;
  7. Пюре з'єднати з відваром;
  8. Влити розтоплений крохмаль;
  9. Довести до готовності;
  10.          Додати цукор, лимонну кислоту, довести до кипіння

 

 

docx
Додано
18 січня 2021
Переглядів
317
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку