Тиждень початкової школи

Про матеріал
Конкурси, ігри, вікторини, змагання розвивали творчість школярів, вчать бути спостережливими, кмітливими та креативними. Кожен день мав свою тематику. План містить багато цікавих та змістовних заходів.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Звіт про проведення Тижня початкової школив Несватківській філії КЗ «Олександрівський ліцей №2»З 14.11 по 18.11. 2022р. Відповідальна: С. О. Суконько

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Цікаво, весело та пізнавально для здобувачів освіти пройшов Тиждень початкової школи в Несватківській філії КЗ «Олександрівський ліцей №2». Конкурси, ігри, вікторини, змагання розвивали творчість школярів, вчили бути спостережливими, кмітливими та креативними. Кожен день мав свою тематику. План містив багато цікавих та змістовних заходів. Вже по завершенню тижня можна сказати, що сподівання учасників на отримання позитивних емоцій справдилося.

Номер слайду 4

Що таке добро? Що перемагає - зло чи добро? Яких вчинків у житті людини повинно бути більше? На ці питання учні філії шукали відповіді в перший день Тижня початкової школи. Шукали їх у переглянутому мультфільмі, у створенні міні-проекту "Чарівна книга доброти", асоціативному кущі "Добро" та у фізкультхвилинці "Ми добрі діти". За свою роботу учні отримали "Сертифікати доброти для дівчаток та хлопчиків".

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Другий день тижня був присвячений природі. Молодші школярі демонстрували свої знання під час вікторини "Ми любимо природу", відгадували Еко-загадки, брали участь у природничій грі "Визнач зайве слово", переглянули розвиваюче відео "Людина і природа", здійснили Віртуалбну мандрівку дл семи чудес української природи. Під час "привалів" розучили нову руханку "Муха" та пальчикову зарядку "Хочу збудувати дім".

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Кого називають мовознавцями і хто вони такі? Учні початкових класів дізнавалися третього дня тижня під час загадкової вікторини «Символи України», розгадуванні кросвордів. Багато нового та пізнавального школярі дізналися у грі «Незвичайні рекорди України» та перевірили свої знання у грі з Лего: «Правда-неправда»

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Найцікавише і найцінніше для кожної людини – це її дитинство. В «День»дитинства учні нашої школи розгадували загадки про сім’ю та родину. Брали участь у віторині «Потяг казкарів», пригадували казки та їх персонажів. Не забули і намалювати свою «Країну Дитинства»: без війни, зла, підлості.

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Навчання – це навчання, а гратися та відпочивати хочеться завжди. Під час гри «Нагодуй Машу і Ведмедя» діти превіряли свою вправність та вміння працювати командою. Рухлива гра «Річка, Суша» дала учням змогу превірити свою увагу та швидкість думок. Не забули і про музичні руханки. Виконуючи їх хлопчики та дівчатка можуть дати волю своєму тілу та його рухам, отримати позитивні емоції. А як було весело та цікаво малювати Колобка із заплющеними очима!

Номер слайду 13

Ми прагнемо зробити нашу школу острівцем людяності і гуманізму, творчості й постійного пошуку. А допоможуть нам в цьому наші вихованці та їх батьки.

pptx
Додано
3 серпня 2023
Переглядів
283
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку