Творчий Проєкт "Пухнастики"

Про матеріал
Мета проєкту: ознайомити учнів з різноманітними породами домашніх котів, особливостями їх поведінки та харчування, доглядом за ними, а також життям і поведінкою їх родичів у дикій природі. У цій презентації є ще одна презентація ( творча робота). Щоб її робачити, потрібно клітнути на фото котика.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Творчий проєкт на тему« Пухнастики»Підготувала вчитель початкових класів Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 Лідія Козюба

Номер слайду 2

Мета проєкту: Підвищити мотивацію до навчання. Поглибити знання школярів про особливості життя, харчування і поведінки домашніх котів та їх родичів у дикій природі. Розвивати в учнів комунікативні навички та уміння працювати у групах. Виховувати любов до тварин .

Номер слайду 3

Опис проєкту: Учні знайомляться з різноманітними породами домашніх котів, особливостями їх поведінки і харчування, доглядом за ними, а також життям і поведінкою їх родичів у дикій природі. Виконують завдання у групах. Створюють та презентують кінцевий продукт проекту.

Номер слайду 4

Завдання: Перша група «Мій котик» шукала інформацію про породи домашніх котів. Друга група «Дикий котик» шукала інформацію про родичів котів у дикій природі.

Номер слайду 5

Номер слайду 6

рисьтигрпумапантераочеретяний кітманул

Номер слайду 7

Творча робота. Виготовлення аплікації з геометричних фігур

Номер слайду 8

Дякую за увагу!

pptx
Пов’язані теми
Я досліджую світ, 3 клас, Презентації
НУШ
Додано
12 жовтня 2023
Переглядів
230
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку