Удосконалення математичної грамотності учнів засобами ІКТ

Про матеріал
В презентації висвітлені найбільш популярні сервіси, які можна використовувати на уроках математики.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Удосконалення математичної грамотності учнів засобами ІКТМаринич І. В.

Номер слайду 2

Номер слайду 3

{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}- освітнє онлайн середовище, яке надає можливість вчителям, учням і батькам створювати та використовувати власні навчальні онлайн-матеріали, а також використовувати онлайн-колекцію навчальних матеріалів, яку спільними зусиллями створили педагоги – учасники проекту. - дозволяє організовувати та проводити навчальні змагання серед учнів школи, між учнями різних шкіл області або країни, між школами різних країн Європи.

Номер слайду 4

Learning. Apps.org є сервісом для підтримки процесів навчання та викладання за допомогою невеликих інтерактивних модулів. Ці модулі можуть використовуватись безпосередньо як навчальні ресурси або для самостійної роботи.

Номер слайду 5

Безкоштовний онлайн генератор QR кодів. QR-код (від англійського quick responce - швидкий відгук) це спосіб кодування різної інформації в двомірному штрихкоді. QR - код  - дуже інформативна і корисна в сучасному світі річ.

Номер слайду 6

Щоб створити «хмарку» зі слів, скористайтеся сайтом Word. Art та перегляньте навчальне відео

Номер слайду 7

- це як папір на екрані. Почніть з порожньої сторінки, а потім додайте що завгодно. Завантажте відео, запишіть співбесіду, напишіть свої власні текстові повідомлення або завантажуйте документи. Padlet - це найпростіший спосіб співпрацювати в будь-якому місці.

Номер слайду 8

- це потужний і простий інструмент, який дозволяє вчителям в режимі реального часу збирати дані щодо успішності без залучення пристроїв учнів. Використовуйте Plickers для швидкої перевірки наскільки ваші учні розуміють основні поняття та оволодівають ключовими навичками.

Номер слайду 9

  Вправи, електронні аркуші та арифметичні задачі на основі досліджень. Створено для розв’язання задач, критичного мислення та концептуального розуміння. Заохочує відкриття й цікавість. Завдання призначаються учням автоматично або вчителем

Номер слайду 10

— це онлайн-платформа, яка дозволяє вчителям створювати презентації до своїх занять і ділитися ними з учнями прямо під час уроку. Ви просто надсилаєте электронною поштою чи через соцмережу код презентації, і діти зі своїх мобільных телефонів підключаються до спільного дійства. Ви гортаєте слайди, задаючи темп заняття, залучаєте дітей до виконання творчих завдань і в реальному часі відслідковуєте результат. Nearpod не залежить від інших додатків. Брати участь в сесіях можна с будь-якого пристрою та з будь-якої платформи: i. OS, Android, Windows Phone. LEVDP

Номер слайду 11

Нехай учитель поспішає до дітей, радіє кожній зустрічі з ними, тоді й діти поспішатимуть у школу і щиро радітимуть кожній зустрічі зі своїм учителем. Ш. Амонашвілі

pptx
Пов’язані теми
Математика, Інші матеріали
Додано
22 лютого 2022
Переглядів
174
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку