Урок "ВИРОБНИЦТВО ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ У СВІТІ: СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ, ВПЛИВ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ ТА НАЦІОНАЛЬНИХ ТРАДИЦІЙ, ВЗАЄМОЗВ’ЯЗОК З АГРОБІЗНЕСОМ. ТРАДИЦІЙНІ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУК

Про матеріал

Розробка уроку з географії 9 клас ТЕМА: "ВИРОБНИЦТВО ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ У СВІТІ:СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ, ВПЛИВ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ ТА НАЦІОНАЛЬНИХ ТРАДИЦІЙ, ВЗАЄМОЗВ'ЯЗОК З АГРОБІЗНЕСОМ. ТРАДИЦІЙНІ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ОКРЕМИХ КРАЇН СВІТУ"

Мета: удосконалити знання про специфікацію сільського господарства світу, чинники розміщення харчової галузі; з'ясувати особливості міжнародної та регіональної спеціалізації окремих країн на видах продуктів харчування; визначити закономірності розвитку та розміщення галузі залежності від рівня розвитку держав, природних умов та ментальних особливостей населення; сформувати уявлення про посилання глобалізаційних процесів у світі на прикладі харчової промисловості та зміні традиційних кухонь світу; удосконалити вміння робити з інформаційними джерелами;

Розвивальна мета та виховна мета: вдосконалювати уміння працювати з візуальними та статистичними джерелами знань, аналізувати їх, робити висновки; виховувати повагу та інтерес до культурних традицій країн світу; розвивати ерудицію та логічне мислення; навички побічного виступу; виховувати дбайливе ставлення до продуктів харчування, толерантне ставлення до людей та культур різних народів.

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 2
Оцінки та відгуки
  1. Чікаленко Ганна Вікторівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  2. Гарбар Владислав
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додав(-ла)
Топчій Марина
Додано
28 листопада 2018
Переглядів
5392
Оцінка розробки
5.0 (2 відгука)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку