"Важливі рішення для здоров’я, безпеки та добробуту"

Про матеріал
Рішення — це результат вибору з кількох варіантів . Рішення бувають прості й важливі. На ухвалення рішень впливають багато чинників. Вплив може бути як позитивний, так і негативний.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Важливі рішення для здоров’я, безпеки та добробуту

Номер слайду 2

Рішення — це результат вибору з кількох варіантів Рішення бувають прості й важливі.

Номер слайду 3

виконати

Номер слайду 4

Наслідки простих рішень не надто важливі, можно ухвалити інше рішення й виправити помилку. Щодня люди ухвалюють десятки, сотні таких рішень.  Наприклад, що сьогодні вдягнути, куди сходити, яку приготувати вечерю вдома, якмй фільм подивитися, в яку гру зіграти. Рішення прості й важливі

Номер слайду 5

Є рішення, наслідки яких важливіТакі рішення можуть вплинути на здоров’я й безпеку людини та потребують часу аби їх обміркувати чи порадитися з досвідченою людиною. Наприклад, в який інститут вступити, на яку роботу влаштуватися, впливають на подальшу долю людини, їх називають доленосними. Вибір майбутньої професії є одним із найскладніших і найвідповідальніших у житті кожної людини.

Номер слайду 6

На ухвалення рішень впливають багато чинників. Вплив може бути як позитивний, так і негативний.

Номер слайду 7

Чинники, що впливають на рішення: власні емоції спосіб життя навички та вмінняуподобання, оточуючі люди, реклама засоби масової інформації розуміння наслідків власних рішень книжки та фільми громадська позиціятрадиціі суспільні цінності та норми моралі

Номер слайду 8

Щоб не ризикувати власним здоров’ям і життям, не зашкодити іншим, треба приймати зважені рішення, уміти критично мислити, протистояти негативним впливам реклами.

Номер слайду 9

Успіх!Завдання виконано.

Номер слайду 10

ДЯКУЮ ЗА УВАГУ!

pptx
Додано
9 грудня 2023
Переглядів
793
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку