«Від проголошення Незалежності до нової України»

Про матеріал

Тема: Від проголошення Незалежності до нової України

Мета: поглибити знання учнів про нашу державу – Україну, людей, які своїми справами прославили її; виховувати любов до рідного краю, повагу до його історичного минулого і сучасного, людей, шанобливе ставлення до державних та народних символів держави; ознайомити учнів з основними історичними подіями становлення державності України; формувати відчуття приналежності до України, почуття патріотизму та національної свідомості, активної громадянської позиції учнів; формувати почуття особистої відповідальності за долю держави та народу; виховувати прагнення примножувати своєю працею здобутки українського народу.

Додаток: Відео "25 років незалежності – ключові події"

Хід уроку

І. Повідомлення теми та мети уроку

Як ви вже зрозуміли, сьогодні ми говоритимемо про роки незалежної України. Про усе, що відбувалося впродовж цих 25 років, робитимемо певні висновки, ділитимемося ідеями щодо кращого майбутнього держави.

ІІ. Вивчення нового матеріалу

Саме із початком проголошення Незалежності України 25 років тому назад ніхто не сподівався, що саме сьогоднішня річниця відзначатиметься українцями в час війни. Так, ми гордилися тим, що у 90-ті роки ХХ ст. Україні вдалося зберегти мир. Проте за ці 25 років ми добре натерпілися, найбільше за останні роки. Революція Гідності – це одна із трьох революцій незалежної України, з найбільшими жертвами. На жаль, ці події на Сході України продовжуються і далі.

zip
Пов’язані теми
Педагогіка, Виховна робота
Додано
5 січня 2018
Переглядів
914
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку