Виготовлення інтер’єрної іграшки за мотивами фінської художниці Тоні Фінангер у техніці Тільда

Про матеріал
Світ Tilda - світ вінтажних аксесуарів, немов принесених із блошиного ринку або вийнятих із бабусиної скрині, світ натуральних тканин, пофарбованих у спокійні тони, світ, прикрашений мереживами ручної роботи, дерев'яними гудзиками, шовковими стрічками. Адже Тільда - це не просто непропорційна дівчинка в романтичному платтячку, це майже живий персонаж із впізнаваною зовнішністю, із характером і стилем.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тема: Виготовлення інтер’єрної іграшки за мотивами фінської художниці Тоні Фінангер у техніці Тільда

Номер слайду 2

Історична довідка. Технологічна послідовність виготовлення іграшки. Розкроювання виробу. Правила безпечної праці під час розкроювання виробу. Пошиття виробу. Питання які слід розглянути на уроці

Номер слайду 3

Фінська художниця-дизайнер Тоні Фінангер

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Правила техніки безпеки. Правила роботи з ножицями● Працюйте добре відрегульованими і заточеними ножицями.● Ножиці повинні мати тупі, заокруглені кінці.● Ножиці кладіть кільцем до себе.● Слідкуйте за рухом лез під час різання.● Не залишайте ножиці розкритими.● Передавайте ножиці кільцями вперед.● Не махайте ножицями.● Використовуйте ножиці за призначенням.● Після закінчення роботи покладіть ножиці в футляр.

Номер слайду 8

Правила техніки безпеки. Правила роботи з голкою. Для закріплення викрійок, готових деталей виробу використовують голки та булавки● Тримайте голки і булавки в спеціальній коробочці-подушечці.● Не залишайте голку на робочому місці без нитки.● Викрійки і тканини прикріплюйте гострими кінцями булавок в напрямі від себе. ● Не беріть голку і булавки в рот.● Не встромляйте голку в одяг.● Під час роботи з голкою користуйтесь наперстком.● До і після роботи перевіряйте кількість голок і булавок.● Не відволікайтесь під час роботи з голкою.

pptx
Пов’язані теми
Технології, 10 клас, Розробки уроків
Інкл
Додано
12 січня 2021
Переглядів
585
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку