Виготовлення м'якої іграшки "Равлик"

Про матеріал

Згідно оновленій програмі, м'яку іграшку «Равлик» можливо виготовляти з використанням основної технології: Технологія виготовлення швейних виробів машинним способом:

у 5-6 класах, як запропонований проект (об'єкт);

у 9 класі, як проекти «Корисні речі для дитячого садка, помешкання» або «Нове життя старим речам»;

у 10-11 класах, як варіативний модуль.

Цього року ми з учнями вирішили завести в своїй школі традицію: 11-ти класники виготовляють м'які іграшки і на останньому дзвонику дарують їх учням, закінчившим перший клас! Старшокласники прощаються зі своєю школою і передають естафету молодшим. Ми дбаємо один про одного!

Перегляд файлу

Равлик - це істота, яка існує на Землі багато тисячоліть. За цей час вона завжди почувалася щасливою. Долає перешкоди й рухається тільки вперед, досягаючи мети. Хоча має очі, але ледь відрізняє день від ночі. Равлик ні чого не чує, але встигає сховатися від небезпеки.

Він завжди щасливий, тому що його життя відповідає приказці: «Добре там, де ми є!» Де людина почуває себе спокійно та захищено? Що лікує людину коли вона хворіє (стіни рідні)? Про що сумують у далечині? Так, відповідь - рідна домівка! А домівка Равлика крокує з ним (над ним) по житті, ось чому він завжди щасливий! Де б він не був - він завжди дома!

Чому «Равлик» - символ успіху? - Все просто - тільки щаслива людина може досягти успіху! Повільно, але впевнено! 

Ми знаємо, що думки матеріальні і допомагають втіленню мрій у життя. Тож, спочатку, загадаємо бажання. Пошиємо "Равлика" і кожного разу, коли Ви доторкнетесь, або подивитесь на свого «Равлика», він нагадає і прискорить виконання Вашого бажання. Бажання має бути біль-менш реальним. Звісно, що «Бенклі» чи вілла в Дубаях одразу не з'являться. Тому для початку загадайте щось простіше. 

А ще «Равлику» можливо розповідати свої таємниці, він точно їх нікому не розповість! А можливо при виниклій проблемі, він щось і порадить. «Равлика» можливо пошити як для себе так і для когось,

Всі бажання загадаймо, раз, два три – «Равлика» шити починаймо!

 

docx
Додано
10 червня 2018
Переглядів
947
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку