Випуск 2023р. 11-А клас

Про матеріал
Сценарій буде корисний класним керівникам при пошуку ідей написання сценарію для випускного
Перегляд файлу

 

 

 

 

 

 

 

 

Випуск 2023 р.

11 А клас

Сш №264 м.Київ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На екран виводиться відео «Трейлер» фільму «Останні шкільні роки »

 

Офіційна частина з врученням атестатів

 

Ведучий : А зараз слово надається класному керівнику  Наталії Іванівні.

Слова класного керівника (фонова музика).

Розрізання зв’язку з дітьми (пуповини)- (стрічки по кількості учнів зв’язані посередині у вузол. Кінці тримають діти, класний керівник по черзі, по колу під пісню «Соколята»   розрізає кожну стрічку).

 Подарунок випускникам від класного керівника – пошиті власноруч ангелочки+ маленька копія вишитого рушника, як обереги і маленький дзвіночок, символ того, що в школі завжди чекають.(вручення подарунків під пісню  «Вишитий рушник»)

 

Учень1: Промова-подяка школі. 

Я пам‘ятаю своє перше вересня ніби вчора. Пригадую це хвилювання та нестримне бажання побачити що ж таке школа. Оглядаючись назад, навіть не віриться що все вже позаду. Що ті одинадцять років, які на початку здавалися нереальними, добігли фінішу.

Наша школа - це місце, де ми вчилися та росли разом. Я вдячна за те, що тут мені була дана можливість знайти свій шлях та розвиватися як особистість.

Дякую вчителям, що не здавалися в найскладніших ситуаціях, до кожного з нас знайшли свою стежку, допомогли вибратися на гору знань надихнули впевнено йти на зустріч нових вершин. Нам з вами дуже пощастило, спасибі за турботу, настанови і нелегку педагогічну працю!

 

Учень 2: Промова-подяка школі.

До 8 класу я не знав, що в школі є щось , окрім А-класу , але в 9 мені пощастило потрапити до шкільної партії - творчого генератору школи. Там і почалось справжнє шкільне життя. Ніколи не забуду нашу підготовку до першого виступу. Діти бігають , нічого не розуміють , а слідом бігає розлючений педагог-організатор. Але завдяки тому , що в нас вірили, допомогли , ми без важких зусиль і тренувань , виступаємо майже на кожному святі , надаючи безмежну кількість емоцій і спогадів глядачам. За ці можливості хочу висловити вдячність нашому керівництву і педагогам-організаторам , котрі з року в рік надають кольорів нашій школі. Завдяки їм ми маємо безліч чудових спогадів не тільки про вивченням атомів гідроГЕНУ , а й про неймовірні дискотеки з Віркою Сердючкою і її зайчиками. Нажаль , сьогодні ми прощаємося з вами, але ми пам‘ятатимемо про вас та ваш вклад, вашу любов до нас. Дякую, школа, за все! Ви завжди будете в наших серцях!

 

Ведучий 2: Пісня «Подаруй світло»

Паралельно танець з ліхтариками

 

Учень 3: Промова-подяка класному керівнику

Наталіє Іванівно. Не дивлячись на те, що з деякими з учнів 11-А ви близько знайомі лише два роки, для кожного з нас ви стали невід'ємною частиною шкільного життя. Ви, наче мама, допомагали нам вирішити будь-яку проблему, ми могли покластися на Вас і завжди розраховувати на Вашу підтримку. Такою чарівною класною керівницею може похизуватися далеко не кожен. Тому, говорячи це від імені усього нашого класу, дякуємо Вам за Вашу чуйність, небайдужість, позитив і за Ваше ставлення до нас. Кожен тут, згадуючи Вас, буде думати про добру, мудру, креативну пані, яка піклувалась про нас, надихала і давала приклад.

Учень4: Промова-подяка класному керівнику

Дорога наша Наталіє Іванівно!

Буду відвертим, я радий, що наш класний керівник був дійсно класним! Ви - оптимістична, креативна, передаєте знання та настанови з усім ентузіазмом і душею, з легкістю можете підібрати індивідуальний ключик до кожного учня. Ви відкривали перед нами все нові горизонти, допомагали пройти через проблеми і переживання. Всією класною родиною хочемо віддячити за нелегку працю, підтримку, віру в нас і участь. Ви навчили нас бути гідними людьми з відкритими серцями. Для нас Ви - опора  підтримка і путівник. Ми обіцяємо, що станемо приводом вашої гордості.

 Учень 5: Промова класному керівнику

У нас є класний керівник,

Який для нас такий, як мама.

До нас, таких як є, він звик,

І любить нас усіх так само.

Усі роки веде в життя,

Вчить поважати і дружити.

І проводжає в майбуття,

Щоб жити в світі і творити.

Тож вдячні за науку ми,

І скажемо, йдучи зі школи:

Ми будем справжніми людьми

Не підведемо Вас ніколи!

 

Вручення квітів класному керівнику

 

 

Учень 6: Промова для батьків

Дорогі батьки! Дякуємо вам за світло та тепло що дарували та продовжуєте дарувати. Ваша підтримка, турбота усе це не аби як заряджає, та спонукає творити більше. Теплі слова коли нам сумно та погано, та радість під час перемог, усе це маленькі, але в одночас важливі для нас моменти. У всі важливі та хвилюючі часи, ви завжди були поруч, не дивлячись на ваше хвилювання, ви завжди нас підтримували. Ніколи не зважали на своє самопочуття, та завжди прагнули для нас кращого. Любі мої батьки, хочу сказати, що неймовірно вдячна вам за все, знаю як ви завжди намагалися дати мені усе найкраще, ваша любов завжди зігріває, а підтримка надає сил. Сильно люблю вас.

Учень7: Промова для батьків

Я хотіла би подякувати кожному з батьків, які завжди з нами поруч. Дякую мамам, які навчили бути добрими людьми та співчувати іншим. Дякую татам, які навчили бути наполегливими та йти до своєї цілі. Я дуже вдячна за вашу підтримку, яку ви нам давали протягом всього навчального року та життя. Вона допомагала нам робити правильні рішення. Дякую, що раділи нашим перемогам, маленьким та великим. Дякую вам за все, що для нас робили і робите.

Учень 8: Промова для батьків

Любі наші батьки, люди, які подарували нам життя, люди, які завжди поруч. Бракує слів, аби виразити вам подяку, за все, що ви для нас зробили.

Будьте завжди щасливі відчуваючи нашу величезну любов!

Мамо й тато, я нескінченно дякую вам за ваше виховання, за терпіння, з яким ви виховували мене, за любов, яка дала мені життя і все те, що я маю зараз. Я безмежно люблю вас!

 

Пісня «Батькам»

Промови під час пісні:

1.  Дякую вам за щасливе дитинство що добігає кінця , дякую за терпіння та підтримку у всіх починаннях . Ми вас любимо і цінуємо та робитимемо все щоб ви нами пишалися і частіше посміхались

2.  Любі батьки, хочемо сказати Вам спасибі за те, що всі ці роки були поруч, підтримувати нас, опікали,  допомагали та наставляли. Ми виросли на ваших очах і саме ви пам'ятаєте наш перший крок, перший клас, перше зауваження. Дякуємо за всі ваші старання, переживання, недоспані ночі й терпіння, яке проявляли допоки малі ми вас нервували. ви найцінніше і найрідніше, що у нас є.

3.  Шановні батьки, в цей прекрасний день ми хочемо виразити вам нашу глибоку подяку. Подяку за те, що завжди нас підтримували, за те, що завжди були на нашому боці та нарешті за те, що виростили з нас чудових людей. Дякуємо!

 

 

Ведучий 2: Наші батьки підготували невеличкий сюрприз. Тому поки вони пішли готуватися, пропонуємо переглянути одне дуже цікаве відео.

 

Виступ батьків. (Флешмоб «Музичні хіти»)

 

Ведучий 1: А зараз саме час переглянути невеликий фрагмент фільму під назвою «Останні шкільні роки»

На екран виводиться відео про 10-11 клас. Ті хто приймає участь у флешмобі йдуть перевдягатись.

Флешмоб під пісню «That Power»

Фінальна пісня «Україно» Скай

 

Фінальні слова класного керівника

Вони - випускники, попереду – доля,

Добре я знаю, що буде завтра:

Подальше навчання щоденне і праця,

За це у прийдешньому щедро воздасться

А ще захищатимуть мову душею,

Державою будуть гордитись своєю,

Не змусить ніхто відректися родини,

Їх  життя – це Україна!

 

 

 

docx
Додано
5 жовтня 2023
Переглядів
175
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку