Вірші про маму з розмальовками

Про матеріал
Вірші з розмальовками можна використовувати як шаблон листівки до Дня Матері. Така робота сприятиме шанобливому ставленню до матері та розвиває творчі здіності дитини.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Підготувала вихователь ГПДКлешніна М. О.

Номер слайду 2

Матінко моя едина,Ти для мене цілий світ!І хоч я мала дитина,Хоч мені лиш кілька літ,Та тебе, матусю мила,Я кохаю над життяІ бажаю: будь щаслива,Наче квітка весняна!

Номер слайду 3

Мамо, матінко, матусю,Я добра від тебе вчуся. Ти найкраща в світі мама,Ніжна, добра і ласкава!

Номер слайду 4

Коло, риску, закарлючку. На папері пише ручка. Все з’єдналось загадково,І з’явилось перше слово. Здогадались, яке саме?Наймиліше в світі – «мама».

Номер слайду 5

Дякую, мамо, за ніжні долоні,Ласку, турботу, ночі безсонні,Спасибі за всі ті пісні, що співала,Бажаю, щоб сліз твої очі не знали.

Номер слайду 6

Мама Ще в колисці немовля. Слово «мама» вимовля. Найдорожче в світі слово. Так звучить у рідній мові: Мати,Матінка,Матуся,Мама,Мамонька,Мамуся!Називаю тебе я,Рідна ненечко моя!Гринько Варвара

Номер слайду 7

Гарна ти, матусю,Люба дуже, мила!Ти мене ще змалку. Звичаю навчила.І щодня навчаєш,Як любить родину,Мову нашу гарну,Рідну Україну.

Номер слайду 8

Матусю, дай ручки твої поцілую,За шийку тебе обіймуІ щічки погладжу. Ти знаєш, матусю,Як дуже тебе я люблю! І ти мене любиш, хоч я неслухняна,Частенько і шкоду роблю. Та ти все пробачиш, мене поцілуєш,І я тебе дуже люблю!

Номер слайду 9

Мамо найдорожча,Мамочко єдина,Щирі побажання –Від доні, від сина. Квіточок пахучих. Принесли багато. В цей травневий ранок,У велике свято!

Номер слайду 10

Чи є в світі що світліше,Як мамині очі,Що все зорять за дітками,Як вдень, так і вночі? Чи є в світі що щиріше,Як серденько мами,Яке б’ється для дитини. Днями і ночами? Чи є в світі що дорожче,Як мама кохана,Що трудиться для дитини. До ночі від ранку?

pptx
Пов’язані теми
Класному керівникові, 2 клас, Виховна робота
НУШ
Інкл
Додано
29 квітня 2021
Переглядів
6443
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку