Я вірю в мою Україну! Перший урок 2023 н.р.

Про матеріал
Презентація до першого уроку (класної години) 2023-2024 н.р Тема :" Я вірю в мою Україну"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Я вірю в мою Україну!

Номер слайду 2

Вітаю з Днем знань! Нехай цей рік почнеться вдало і проходить успішно, нехай кожен день знаменується нехай навіть і маленькою, але перемогою, нехай отримані знання і навички відкривають перед вами нові двері до мрій, інтересів і рекордів.

Номер слайду 3

«А ви думали, що Україна так просто. Україна — це супер. Україна — це ексклюзив. По ній пройшли всі катки історії.

Номер слайду 4

Історична довідка : 20 лютого 2014 р. Російська Федерація вступила у війну проти держави Україна шляхом початку збройного захоплення інфраструктури та території України на Кримському півостровіприховане вторгнення розпочалося 24 серпня 2014 р., коли російські регулярні військові підрозділи через Амвросіївку та Кутейникове просунулися в напрямку Іловайська.24 лютого 2022 р. Збройні сили РФ з трьох напрямків повномасштабно вдерлися усіма видами військ на територію держави Україна, атакувавши її територію з півночі, сходу та півдня наземими і космічно-повітряними військами.

Номер слайду 5

Україна - це народ

Номер слайду 6

Відомі у Світі українці : Макс Левчин. Добавить основной текст. Співзасновник Pay. Pal. Інформатик і підприємець родом з України. У 1991 році він переїхав до США зі своєю родиною в пошуках політичного притулку і осів у Чикаго, Іллінойс. Pay. Pal Inc. вийшла на відкритий ринок у лютому 2002 р і потім була придбана e. Bay. Віталій та Володимир Клічко. Віталій Кличко, чинній чемпіон світу з боксу у важкій вазі за версією WBC, володіє найвищим відсотком (95%) здобутих перемог нокаутом. Його молодший брат Володимир Кличко володіє титулом чемпіона світу з боксу у важкій вазі за версією IBF, WBO, IBO і журналу Ring Magazine.

Номер слайду 7

Андрій Шевченко. Він займає третє місце в списку кращих бомбардирів (63 голоти) в історії європейських турнірів. Серед найпрестижніших нагород Андрія — «Золотий м'яч» 2004 року (крім нього, цього призу удостоїлися українці Олег Блохін та Ігор Бєланов) і перемога в Лізі чемпіонів УЄФА (2003 р) у складі «Мілана». Сергій Бубка. Відомий спортсмен зі стрибків з жердиною Бубка переміг на шести чемпіонатах світу IAAF, завоював олімпійське «золото» і 35 разів встановлював світові рекорди. Він — перший, хто стрибнув вище 6 метрів і єдиний, хто стрибнув вище 6.10 метрів.

Номер слайду 8

Американська оперна співачка (сопрано) українського походження. Зробив успішну кар'єру в 4різних музичних жанрах: популярна музика, класична опера, українська народна музика ірекламні джингли для ТБ і радіо. Казимир Малевичхудожник-авангардист та теоретик мистецтва, основоположник супрематизму, автор однієї із найвідоміших картин ХХ ст. «Чорний квадрат».

Номер слайду 9

Архип Куїнджи. Архип Куїнджі – один з найнезвичайніших та найвидатніших пейзажистів другої половини XIX століття. Його називали “художник світла”, а все тому, що він умів передати світлові потоки так, що вони “оживали” й мінились на полотні. Подейкували, що Куїнджі використовував секретні фарби, зібрані з місячного сяйва, що майстер – справжній чарівник, який не пише, а чаклує пензлем.

Номер слайду 10

Номер слайду 11

pptx
Додано
1 вересня 2023
Переглядів
157
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку