Звіт вчителя початкових класів про пророблену роботу під час карантину

Про матеріал
Звіт вчителя початкових класів про пророблену роботу під час карантину За період карантину (13.03.2020 – 25.05.2020р.) здійснювалася навчально - виховна та самоосвітня діяльність. Складено план індивідуальної роботи під час карантину Згідно плану індивідуальної роботи проводилося: 1. Моніторинг стану захворюваності учнів класу. 2. Розробка і розміщення у соціальній мережі Viber завдань та відео – аудіо супроводу пояснення матеріалу для учнів 4 класу.
Перегляд файлу

Звіт

вчителя початкових класів

про пророблену роботу

під час карантину

 

За період карантину (13.03.2020 – 25.05.2020р.) здійснювалася навчально - виховна та самоосвітня діяльність. Складено план індивідуальної роботи під час карантину

Згідно плану індивідуальної роботи проводилося:

  1.               Моніторинг стану захворюваності учнів класу.
  2.               Розробка і розміщення у соціальній мережі Viber завдань та відео – аудіо супроводу пояснення матеріалу  для учнів 4 класу.
  3.               Індивідуальні консультації для батьків та  учнів 4 класу  в онлайн – режимі.
  4.               Перевірка виконаних завдань.
  5.               Підготовка до онлайн – консультацій в умовах навчання в дистанційній формі .

Навчання з учнями 4 класу здійснювала у дистанційній формі. Було створено групу 4 класу у Viber, Facebook. Також проходилося онлайн тестування на платформах «На урок», «Всеосвіта». Виконані завдання учні фотографували та відправляли на перевірку у приватні повідомлення чи проходили тестування на сайті «На Урок», «Всеосвіта». Якщо ж діти не мали доступу до Інтернету, тоді завдання та щоденні консультації надавалися дітям в телефонному режимі.

Також проводилася робота з батьками класу, адже від взаємозв’язку та взаєморозуміння батьків на даний момент залежить результат навчання учнів. Проводилися індивідуальні бесіди : «Як працювати в умовах карантину?», «Організація робочого місця»,«Короновірус, що про нього потрібно знати і як захиститися», «Рекомендації ВООЗ в умовах поширення короновірусу», «Наше дозвілля» та інші.

 

Протягом даного періоду працювалося над самоосвітою:

1.                 Вивчалися освітні платформи для роботи з дітьми в умовах карантину.

2.                 Систематично опрацьовувалися статті на сайтах «НУШ», «На Урок» та на інших.

3.                 Проходилися онлайн курсів на платформах Ed-Era і Prometheus та отримала сертифікати.

4.                 Участь разом з учнями у виховній та позашкільній роботі ( організація та проведення челенджів, конкурсів…)

Поповнено  матеріали власної сторінки на інтернет-сайті «На Урок»: Бесіда-лекція "Права дитини"(виховна робота) , Бесіда-лекція "Права дитини" (матеріа для друку) , Майстер-клас з виготовлення квітів технікою канзаши (трудове навчання).

Поповнено  матеріали власної сторінки на інтернет-сайті «Всеосвіта»: Урок "День Перемоги. МИ ПАМ'ЯТАЄМО ВАС" (виховна робота), Сім'я - основа нашого бутя (виховна робота), Найважливіші сучасні проблеми молоді (виховна робота), Мультимедійний тренінг «Ми за здоровий спосіб життя» (виховна робота), Бесіда-лекція "Конвенція ООН про права дитини"(виховна робота), Урок "Повторення вивченого за рік" (українська мова), Презентація "Правопорушення у казках"...

Згідно структури навчального року в  період з 23.03.2020р по 27.03.2020р. в навчальному закладі були весняні канікули. В цей період учні мали можливість працювати над власним розвитком. Учням надавалися індивідуальні консультації у телефонному режимі з тем , що їх цікавили.

Індивідуальний план роботи виконано.

 

docx
Додано
5 червня 2020
Переглядів
578
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку