Чому так важливо відвідувати онлайн-конференції та як вони стануть у пригоді.

Конференція – завчасно заплановане, організоване зібрання людей для обговорення певної проблематики, яка визначена заздалегідь. Таке визначення надає нам всемогутній інтернет. І воно правильне, але у ньому забули сказати про те, що конференції – це ще й можливості для розвитку, опанування нових знань, пошуку нестандартних рішень та неймовірних ідей, а також для натхнення!

Та давайте відверто: часто на такі заходи можуть потрапити лише обрані. Чи це справедливо? А хіба інші педагоги не заслуговують на можливість підвищити свій професійний рівень та просто послухати цікавих спікерів? І тут на допомогу приходять онлайн-конференції «На Урок»! Якщо ви хоч раз брали участь у заходах такого формату, то вже знаєте, що вони мають великі переваги. 

1. Взяти участь може кожен

Немає жодних обмежень за віком, предметним напрямом, рівнем кваліфікації тощо. Вам цікава тема? Просто реєструйтеся та приходьте на трансляцію. Ви зможете дізнатися багато корисного!

2. Кращі лектори

Для чого ми відвідуємо конференції? Щоб отримати нові знання, навички, досвід; почути поради та лайфхаки від спеціалістів. Але це мають бути дійсно кваліфіковані фахівці. А чи легко потрапити на майстер-клас від крутого лектора? Якщо онлайн, то так!

Величезне ДЯКУЮ!!!! Звичайно, 10 балів! Сучасний підхід до навчання дітей у школі вимагає докорінних змін. Діти з кліповим мисленням не можуть просто сидіти і слухати лектора, їм потрібні експерименти, проекти, власноруч зроблені моделі. Ми повинні створити необхідні умови на своєму уроці. Такі конференціі допомагають нам обмінюватися досвідом і вдосконалюватися! Дякую ще раз!

                                                                                                        Аліна Ломовцева

3. Економія часу

Онлайн-формат зручний тим, що вам навіть не доведеться виходити з дому. Немає необхідності витрачати час на поїздку в інше місто (бо ж як на зло, найцікавіші заходи відбуваються десь дуже далеко), домовлятися про відрядження чи відпустку за свій кошт, знаходити собі заміну тощо. А ще можна не переживати, що ви щось пропустите чи не почуєте: завжди є можливість подивитися конференцію в записі. 

4. Натхнення та нові ідеї

Участь у конференції здатна покращити ваш емоційний стан. Ще б пак, адже коли слухаєш експертів, дізнаєшся більше про їхній шлях до успіху, то починаєш вірити у власні сили та намагаєшся досягти не менших успіхів у власній роботі. Інколи ж так потрібен стимул! 

Дуже приємно. Щиро вдячна. З Вами завжди цікаво і є, чому повчитися. Безперечно, моя оцінка 10. Таке навчання плідне і зручне (для мами з декрету ви стали відкриттям). З нетерпінням очікую нових шедеврів.

                                                                                       Лукичова Наталя Сергіївна

5. Мислити ширше

Бути майстром своєї справи надзвичайно круто. Але не менш круто розвиватися та розширювати власний світогляд, стежити за новаціями педагогічного світу та опановувати суміжні теми. Адже прогрес не стоїть на місці! А отже необхідно бути готовими до змін та хоробро зустрічати їх. 

Формат онлайн-конференцій дійсно крутий! Ми переконані в цьому, тому з радістю та натхненням організовуємо для вас конференції на найрізноманітніші теми. Наша мета: показати вам досвід педагогів-практиків, продемонструвати нестандартні методи роботи та підказати нові шляхи для втілення задуманого. А ще це чудовий шанс стати частиною спільноти вчителів-інноваторів, які прагнуть змінити сучасну систему освіти на краще. І ваші відгуки говорять нам про те, що ми йдемо правильним шляхом!

Дякую за вашу роботу. Для мене такий спосіб підвищення кваліфікації є дуже зручним, бо я хочу дізнаватись щось нове і не завжди є час піти кудись (тим більше поїхати). Звичайно, вебінари чи інтернет-конференції – це знахідка для вчителів, але повністю курси вони не зможуть замінити. Думаю, можна 50/50.

                                                                                                 Світлана Романів

 

Ми ретельно добираємо теми, орієнтуючися на важливі для вчителів теми та суспільні запити. І саме тому уже зараз працюємо над організацією нової інтернет, конференції, присвяченої початку навчального року. Реєструйтесь і ви!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter