Виховна година

День святого Миколая: авторські розробки із Бібліотеки «На Урок»

Добірка матеріалів для проведення цікавих заходів до Дня Святого Миколая.

Хочете створити дітям незабутнє свято на День святого Миколая, але для цього бракує часу, сил чи натхнення? Із усім цим ми можемо допомогти!  Спеціально для вас ми підготували добірку сценаріїв, виховних заходів та презентацій з Бібліотеки «На Урок», які допоможуть учням краще розібратися в історії свята, його звичаях та традиціях, а також дозволять ознайомитися з особливостями святкування в різних країнах. 


Тема: Сценарій свята «День Святого Миколая»
Автор: Мірошниченко Алла
Про матеріал: Авторка  пропонує сценарій до «Дня Святого Миколая», щоб познайомити дітей із традиціями українського народу, поглибити їхні знання про одне із найвідоміших релігійних свят та створити святкову атмосферу.


Тема: Сценарій свята до Дня святого Миколая
Автор: Руденкова Людмила Анатоліївна
Про матеріал: У розробці подано матеріал, який ознайомить учнів із традиціями та обрядами, що пов’язані з життям наших предків. Також у сценарії багато цікавих пісень та сценок, які варто використати.  


Тема: Презентація «День Святого Миколая»
Автор: Руденко Анна Сергіївна
Про матеріал: Презентація містить маловідомі факти про свято, завдяки яким діти зможуть з’ясувати: хто такий Святий Миколай, які існують традиції свята та хто супроводжує святителя.


Тема: Виховний захід до Дня Святого Миколая
Автор: Тарасова Любов Василівна
Про матеріал: Розробка ознайомить учнів з історією свята, його традиціями та обрядами, сприятиме вихованню у дітей поваги до звичаїв українського народу.


Тема: Сценарій до Дня Святого Миколая
Автор: Макаренко Ольга
Про матеріал: Сценарій містить інформацію про історію свята та його традиції; розвиває акторські здібності учнів і виховує в них доброту, співчуття, щирість та щедрість. 


Тема: Сценарій до Дня Святого Миколая
Автор: Лоза Яна Федорівна
Про матеріал: Авторка пропонує розробку сценарію, що подарує дітям святковий настрій. А ще сценарій сповнений святкових сценок, завдяки яким діти зможуть проявити себе як актори.


Тема: Сценарій свята «Святий Миколай прийшов до нас в гості»
Автор: Хома Оксана Василівна
Про матеріал: Розробка містить пісні, сценки, вірші та вправи до Дня Святого Миколая, які створять святкову атмосферу у класі та школі.


Тема: Новорічна екскурсія за мотивами казки «Миколай та янголик-учень»
Автор: Калашник Наталія Іванівна
Про матеріал: У пропонованому матеріалі авторка у розважальній формі розповідає історію свята. Не забули і про патріотичне виховання: для цього у сценарій введені персонажі-козаки. 


Тема: Сценарій Св. Миколая «На Миколая казка оживає...»
Автор: Горбань Ольга Володимирівна
Про матеріал: Ця розробка містить інформацію, яка допоможе дітям дізнатися про цінності, які сповідував Святий Миколай, та навіть про його характер. Учні також зможуть перевірити свої акторські здібності.


Тема: Сценарій свята «День Святого Миколая»
Автор: Коханюк Ольга Анатоліївна
Про матеріал: Сценарій містить пісні, вірші та короткі сценки, які не просто покращать настрій та налаштують на позитив, а ще й дозволять дітям краще зрозуміти особливості святкування Дня Миколая.


А у вас є цікаві авторські ідеї? Додайте їх до Бібліотеки «На Урок». Таким чином ви допоможете своїм колегам зробити навчання цікавішим та набагато ефективнішим!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter