Корисне

«Випускний вечір»: добірка матеріалів із Бібліотеки «На Урок»

Креативні сценарії для випускного вечора, які допоможуть організувати незабутнє свято для всієї школи.

Ось уже зовсім скоро у школах України пройдуть випускні вечори. Для більшості одинадцятикласників ця подія стане одним із найважливіших епізодів усього навчання у школі. Щоб зробити його дійсно незабутнім, не треба витрачати купу часу. Адже саме для вас ми підготували добірку цікавих різноманітних сценаріїв випускного вечора з Бібліотеки «На Урок»!


Тема: Випускний вечір 11 класу
Автор: Єленко Тетяна
Про матеріал: Розробка допоможе вчителю організувати цікавий та змістовний випускний вечір для учнів 11 класу. Сценарій передбачає активну участь у проведенні свята всіх випускників, а також їхніх батьків. Після завершення заходу школярі не лише отримають позитивні емоції, а й сформують шанобливе ставлення до школи та професії вчителя.


Тема: Сценарій «Випускний вечір»
Автор: Сенькевич Анна Орестівна
Про матеріал: Матеріал стане у пригоді класним керівникам під час підготовки до свята випускного. Проведення такого заходу сприятиме формуванню у дітей доброзичливого ставлення до традицій свого навчального закладу, виховуватиме почуття поваги до вчителів та своїх батьків.


Тема: Сценарій «Випускний вечір»
Автор: Ешмуродова Лариса Михайлівна
Про матеріал: Сучасний сценарій для проведення випускного вечора, спрямований на максимальне включення в роботу одинадцятикласників та їхніх батьків. Він допоможе нагадати учням про важливість навчання, а також роль вчителів і батьків у досягненні дітьми успіху.


Тема: Сценарій випускного вечора «Школо, прощавай!»
Автор: Кризька Світлана
Про матеріал: Використання матеріалу дозволить провести цікавий випускний вечір, який запам’ятається надовго. Сценарій сповнений добрими побажаннями для батьків та вчителів одинадцятикласників, гумористичними епізодами та емоційними виступами школярів. Крім того, розробка неодмінно допоможе налаштувати випускників на подальшу сумлінну працю.


Тема: Сценарій випускного вечора «Пригоди Червоної Шапочки»
Автор: Ничипорук Людмила Євгеніївна
Про матеріал: Сценарій розроблений за мотивами казки «Червона Шапочка», що дозволить досить креативно провести випускний вечір. Розробка вдало поєднує гумор та глибокі філософські роздуми про життя людини.


Тема: Сценарій випускного вечора «11 років нашої ери»
Автор: Пеца Марія Ярославівна
Про матеріал: Сценарій випускного вечора орієнтовно розрахований на 80 хвилин. Розробка відзначається своєю емоційністю та невимушеністю.


Тема: Виховний захід. Випускний вечір
Автор: Музика Ірина Михайлівна
Про матеріал: Матеріали випускного вечора для школярів включають такі блоки: зустріч із випускниками; вручення атестатів; виголошення слів вдячності педагогічним працівникам; подяка батькам.


Тема: Виховний захід «Випускний вечір»
Автор: Столковська Тетяна Олександрівна
Про матеріал: Сценарій випускного вечора чудово підійде для будь-якої загальноосвітньої школи. Розробка створена з дотриманням індивідуальних особливостей випускників. Для того, щоб створити позитивну атмосферу, авторка пропонує включити до сценарію гумористичний журнал-капусник.


Тема: Сценарій випускного вечора в 11 класі
Автор: Кравченко Світлана
Про матеріал: Розробка допоможе вчителю організувати яскравий випускний вечір у стилі зйомок телесеріалу. Сценарій добре поєднує серйозність та гумор, урочистість та простоту, сум від прощання зі школою та радість з приводу її успішного закінчення.


Тема: Виховний захід «Випускний бал у старшій школі»
Автор: Даниленко Світлана Василівна
Про матеріал: Розробка включає великий віршований матеріал, що дозволяє організувати і провести випускний вечір у поетичній формі. Сценарій можна легко пристосувати для втілення у будь-якій школі.


Тема: Випускний вечір «Бажання зіткані із кольорів веселки»
Автор: Бусаргіна Владислава Володимирівна
Про матеріал: Сценарій випускного вечора включає лише офіційну частину: привітальні слова, виступ директора школи, вручення атестатів та інше.


Тема: Сценарій. Випускний у стилі вручення премії «Оскар»
Автор: Апросяненко Олена Олександрівна
Про матеріал: Розробка для проведення випускного вечора створена за мотивами церемонії вручення премії Оскар. У такий важливий для школи день цю нагороду отримають не зірки Голлівуду, а головні герої вечора – випускники 11 класу!


А ви маєте авторські розробки сценаріїв випускного вечора? Додавайте їх до Бібліотеки «На Урок» і будьте певні, що колеги-педагоги неодмінно оцінять їх.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter