Новини

«Зимові свята в традиціях нашого народу»: натхненний конкурс від «На Урок»

Прикрашена ялинка, запах мандаринок та «Jingle Bells» на фоні – що може бути краще за зимові свята? Без них просто неможливо уявити цю пору року. Пам’ятаєте приказку: «Як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш»? Тож цьогоріч варто серйозно поставитися до створення чарівної атмосфери: щоби запам’ятати святкування, відпочити та зарядитися натхненням на новий семестр!

Як організувати незабутній Новий рік, Різдво та День святого Миколая? Варіантів безліч. Але навіщо вигадувати велосипед? Можна пригадати традиції наших пращурів: так вчителі та школярі не тільки здивують родичів, але й дізнаються багато цікавого про зимові обряди й традиції українського народу. 

Запрошуємо всіх школярів долучитися до Всеукраїнського конкурсу «Зимові свята в традиціях нашого народу». Участь можуть взяти учні 1-11 класів. Цьогоріч вони добре попрацювали та заслуговують на найдивовижніше свято! 

У межах конкурсу учасники краще дізнаються про:

  • значення та традиції зимових свят;
  • те, хто такий святий Миколай;
  • те, як українці відзначаються Новий рік, Різдво та Водохрещу.

Поспішайте! Реєстрація триває з 3 грудня по 18 січня 2022 року, а доступ до завдань буде відкрито одразу після реєстрації. Конкурс безкоштовний, тож неодмінно заохочуйте кожного школяра до участі!

Святкова підказка: щоби отримати призи, запропонуйте дітям завчасно дослідити зимові традиції нашого народу. Так вони гарантовано отримають подарунки! Дуже зручно, що результати й нагороди діти отримають одразу після проходження конкурсу. 

Переможе кожен учасник та учасниця змагання! Призери будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта отримає іменні сертифікати. Учителі, чиї учні візьмуть участь у конкурсі, теж не залишаться без подарунків. На них чекають іменні подяки, що підтверджуватимуть їхню професійну активність і доповнять портфоліо.

Зареєструватися для участі в конкурсі можна за посиланням.

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter