Презентацію створено з метою активізації пізнавальної діяльності здобувачів освіти, організації пошукового та творчого стилю навчання; ознайомлення з традиційними стравами різних регіонів України та сучасними тенденціями кулінарії.
Позаурочний виховний захід на тему: Віртуальна онлайн-подорож. Традиційне та сучасне харчування у різних регіонах України. Підготувала майстер виробничого навчанняз професії Кухар. Кондитер. Наталія БЕЗВЕРХНЯ
Номер слайду 2
Мета заходу - активізація пізнавальної діяльності здобувачів освіти, організація пошукового та творчого стилю навчання; - ознайомлення з традиційними стравами у різних регіонах України; - зацікавлення та розширення світогляду щодо харчування в окремих регіонах: Полтавщина, Харківщина, Київщина, Львівщина;- виховання ціннісного ставлення до майбутньої професії.
Номер слайду 3
Мистецтво кулінарії – це невід'ємна і надзвичайно важлива риса самобутності народу, яка відтворює його звичаї, смаки й уподобання. Українська кухня створювалась протягом багатьох віків: вона відбиває не тільки історичний розвиток українського народу, його звичаї і смаки, а й соціальні умови, природні та кліматичні особливості, в яких перебував український народ в процесі свого історичного розвитку.Історія формування української кухні
Номер слайду 4
Локальна кухня як інноваційний тренд розвитку ресторанного туризму
Номер слайду 5
Віртуальна подорож регіонами: центральна та східна Україна
Номер слайду 6
Віртуальна подорож регіонами: північна та західна Україна
Номер слайду 7
Найкращі гастрономічні фестивалі України. Сорочинський ярмарок. Фестиваль Борщу. Пам’ятник деруну в КоростеніLviv Coffee Festival
Номер слайду 8
Сучасні тенденції. Кулінарне мистецтво. Сучасні ресторатори не стоять осторонь від цієї спадщини: вони переосмислюють класичні страви, впроваджуючи в них нові гармонії смаку та оновлені техніки приготування, що підкреслюють неповторність кожної страви.
Номер слайду 9
Інновації в приготуванні, декоруванні та подачі страв Інноваційна кухня – це не тільки новітні рецепти і технології, а й унікальна місцева гастрономія, екзотичні овочі і фрукти, незабутній інтер’єр, нетрадиційне поєднання різноманітних стилів.
Номер слайду 10
. Кулінарна Академія шеф-кухарів Україниhttps://chef.kiev.ua/ob-akademii/https://culinaryacademy.com.ua/Ukrainian Culinary Academy
Номер слайду 11
Запрошення до емоційного діалогу…Ми вам бажаємо успіхів та творчого натхнення. До нових зустрічей!!!