Презентація "Віртуальна онлайн - подорож. Традиційне та сучасне харчування у різних регіонах України" "

Про матеріал

Презентацію створено з метою активізації пізнавальної діяльності здобувачів освіти, організації пошукового та творчого стилю навчання; ознайомлення з традиційними стравами різних регіонів України та сучасними тенденціями кулінарії.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Позаурочний виховний захід на тему: Віртуальна онлайн-подорож. Традиційне та сучасне харчування у різних регіонах України. Підготувала майстер виробничого навчанняз професії Кухар. Кондитер. Наталія БЕЗВЕРХНЯ

Номер слайду 2

Мета заходу - активізація пізнавальної діяльності здобувачів освіти, організація пошукового та творчого стилю навчання; - ознайомлення з традиційними стравами у різних регіонах України; - зацікавлення та розширення світогляду щодо харчування в окремих регіонах: Полтавщина, Харківщина, Київщина, Львівщина;- виховання ціннісного ставлення до майбутньої професії.   

Номер слайду 3

Мистецтво кулінарії – це невід'ємна і надзвичайно важлива риса самобутності народу, яка відтворює його звичаї, смаки й уподобання. Українська кухня створювалась протягом багатьох віків: вона відбиває не тільки історичний розвиток українського народу, його звичаї і смаки, а й соціальні умови, природні та кліматичні особливості, в яких перебував український народ в процесі свого історичного розвитку.Історія формування української кухні

Номер слайду 4

Локальна кухня як інноваційний тренд розвитку ресторанного туризму

Номер слайду 5

Віртуальна подорож регіонами: центральна та східна Україна

Номер слайду 6

Віртуальна подорож регіонами: північна та західна Україна

Номер слайду 7

 Найкращі гастрономічні фестивалі України. Сорочинський ярмарок. Фестиваль Борщу. Пам’ятник деруну в КоростеніLviv Coffee Festival

Номер слайду 8

Сучасні тенденції. Кулінарне мистецтво. Сучасні ресторатори не стоять осторонь від цієї спадщини: вони переосмислюють класичні страви, впроваджуючи в них нові гармонії смаку та оновлені техніки приготування, що підкреслюють неповторність кожної страви.

Номер слайду 9

Інновації в приготуванні, декоруванні та подачі страв Інноваційна кухня – це не тільки новітні рецепти і технології, а й унікальна місцева гастрономія, екзотичні овочі і фрукти, незабутній інтер’єр, нетрадиційне поєднання різноманітних стилів.

Номер слайду 10

. Кулінарна Академія шеф-кухарів Україниhttps://chef.kiev.ua/ob-akademii/https://culinaryacademy.com.ua/Ukrainian Culinary Academy

Номер слайду 11

Запрошення до емоційного діалогу…Ми вам бажаємо успіхів та творчого натхнення. До нових зустрічей!!!

pptx
Додано
6 грудня
Переглядів
36
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку