13 травня о 18:00Вебінар: Як навчати майбутніх програмістів: практичні кейси для уроків інформатики

Цукерки

Додано: 22 березня 2020
Предмет:
Тест виконано: 19 разів
10 запитань
Запитання 1

При виробництві яких цукеркових мас використовують не обсмажені ядра горіхів?

варіанти відповідей

грильяжної

праліне

марципанової

Запитання 2

Визначте із запропонованих цукерок ті, що мають помадковий корпус?

варіанти відповідей

Ластівка, Ромашка, Умка

Червоний мак, Чародійка, Ромашка

Сливовий щербет, Гулівер, Ананасні

Запитання 3

Цукерки "Пташине молоко" відносять до:

варіанти відповідей

цукерок з лікерним корпусом

із збивним корпусом

із помадковим корпусом

Запитання 4

Цукерки до 90 штук в 1 кг відносять до:

варіанти відповідей

дрібних

середніх

крупних

Запитання 5

Дрібнокристалічна пластична маса, одержувана збиванням увареного сиропу з цукру і патоки з додаванням смакових і ароматичних речовин називається -...?

варіанти відповідей

молочною цукерковою масою

помадковою цукерковою масою

збивною цукерковою масою

Запитання 6

Що є причиною неправильної форми цукерок?

варіанти відповідей

порушення умов зберігання

порушення технологічного процесу виготовлення

порушення товарного сусідства

Запитання 7

Який корпус має цукерка "Корівка" ?

варіанти відповідей

молочний

цукровий

помадковий

Запитання 8

Яким цукеркам властиве згіркнення жиру?

варіанти відповідей

збивним, фруктово-ягідним

марципановим, праліновим

молочним, лікерним

Запитання 9

Що є причиною цукрового посивіння цукерок?

варіанти відповідей

полімерне перетворення жиру

закінчення терміну реалізації

переміщення шоколаду з холодного приміщення у тепле з підвищеною відносною вологістю повітря

Запитання 10

Яка ознака покладена в основу класифікації цукерок?

варіанти відповідей

вид цукеркової маси

технологія виробництва

вміст цукру

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест