Тест призначений для перевірки знань здобувачів з предмету "Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
1. Основна сировина для приготування сиропів?
Тиражний сироп застосовується для….?
При якій температурі необхідно підігрівати помаду перед використанням?
Що є основою приготування масляного крему?
На основі чого готують крем «Гляссе»?
Що відносять до желюючих речовин?
Для якого виду тіста додається крохмаль?
Безопарним способом готують вироби, які містять….
Яка сировина необхідна для приготування опари?
Якими способами готують прянічне тісто?
Як називається спосіб приготування бісквітного тіста, якщо яйця з цукром підігрівають?
Якої консистенції повинно бути вафельне тісто?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома