Контроль знань Кондитер 3 розряду

Тест призначений для перевірки знань здобувачів з предмету "Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.

Додано: 14 травня 2020
Предмет: Технології
Тест виконано: 126 разів
12 запитань
Запитання 1

1.    Основна сировина для приготування сиропів?


варіанти відповідей

мед

патока

цукор

Запитання 2

Тиражний сироп застосовується для….?


варіанти відповідей

глазурування

просочування

оздоблення

Запитання 3

При якій температурі необхідно підігрівати помаду перед використанням?


варіанти відповідей

65-70

30-40

45-55

Запитання 4

Що є основою приготування масляного крему?

варіанти відповідей

вершкове масло

вершки

сметана

Запитання 5

На основі чого готують крем «Гляссе»?


варіанти відповідей

молоко

яйця

вершки

Запитання 6

Що відносять до желюючих речовин?


варіанти відповідей

патока

праліне

агар

Запитання 7

Для якого виду тіста додається крохмаль?


варіанти відповідей

заварне

бісквітне

пісочне

Запитання 8

Безопарним способом готують вироби, які містять….


варіанти відповідей

велику кількість цукру

невелика кількість яєць і жиру 


Запитання 9

Яка сировина необхідна для приготування опари?


варіанти відповідей

молоко і цукор  

борошно, молоко, дріжджі  

борошно, молоко, дріжджі, цукор


Запитання 10

Якими способами готують прянічне тісто?


варіанти відповідей

сирцевим і заварним

опарним і безопарним

Запитання 11

Як називається спосіб приготування бісквітного тіста, якщо яйця з цукром підігрівають?


варіанти відповідей

буше

основний

Запитання 12

Якої консистенції повинно бути вафельне тісто?

варіанти відповідей

рідкої

густої

напіврідкої

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест