ГАРЯЧІ ЗАКУСКИ ПОДАЮТЬ
ВСТАНОВИТИ ЧЕРГОВІСТЬ ПОДАЧІ СТРАВ (правильний варіант відповіді)
1. асорті м’ясне
2. апельсини
3. кава по-варшавські
4. сир голандський
5. лососина з лимоном
6. розсольник домашній
7. шашлик з яловичини
САЛАТ – КОКТЕЙЛЬ ПОДАЄТЬСЯ В
ВСТАНОВОТИ ЧЕРГОВІСТЬ ПОДАЧІ (правильний варіант відповіді)
1. желе з яблук
2. ікра зерниста
3. котлета по-київські
4. оселедець рубаний
5. борщ український
6. салат м’ясний
7. чай з лимоном
Температура подавання холодних закусок не перевищує ... .
Гарячі бутерброди запікають у жаровій шафі за температури ... протягом ...
Незаправлені салати зберігають у холодильних шафах за температури 4–8 °С не більше ніж ... .
Назвати строк реалізації заправлених салатів із відварених овочів.
Назвати строк реалізації заправлених салатів із сирих овочів
Скільки видів рибних продуктів входить до складу асорті рибного?
Заливну рибу витримують у холодильнику не менше ніж ... .
Підібрати посуд для подавання асорті м’ясного.
Назвати температуру подавання холодних солодких страв.
Які солодкі страви належать до драглеподібних?
Гарячі солодкі страви подають при температурі:
Якою водою замочують желатин для приготування желе?
Які киселі розливають у змочені водою і посипані цукром форми?
Назвати температуру, за якої застигає желе.
Гарячі напої подають за температури не нижче за ... .
За якої температури подають холодні напої?
Який термін реалізації завареного чаю?
У якому посуді подають каву глясе?
У якому посуді подають гарячий шоколад?
До якої температури охолоджують чорну каву для приготування кави з морозивом (глясе)?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома