Крупи – це … .
Які види круп виготовляють із ячменю?
Яка крупа поділяється на марки?
Яке борошно за призначенням буває тільки хлібо- пекарським?
Який тип макаронних виробів не поділяється за довжиною і діаметром?
За товарознавчою класифікацією свіжі фрукти поділяють на такі:
Насіннячковими називають такі види фруктів:
Домашні садові сливи поділяють на такі:
За забарвленням соку вишні поділяють на такі:
До бульбоплодів належать:
За походженням та видами сировини розрізняють такі харчові жири:
За ступенем рафінації розрізняють таку соняшникову олію:
Маргарин – це:
Спред – це:
За призначенням розрізняють такі майонези:
Дезодорація – це:
Харчові яйця поділяють на категорії за такою ознакою:
Яйця масою до 45 г належать до такої категорії:
Дефект яйця, який утворюється при повному змішуванні білка з жовтком – це:
Меланж – це:
За способами термічної обробки розрізняють питне молоко … .
Вершки – це:
Вироблений сквашуванням нормалізованих пастеризованих вершків чистими культурами молочних стрептококів кисломолочний продукт – це:
Вміст жиру 83% у такому маслі:
Натуральні сичужні сири поділяють на такі групи:
За видами забійної худоби розрізняють таке м’ясо:
За способами виготовлення розрізняють такі ковбасні вироби:
Балик готують з такого м’яса:
Сальтисони виготовляють з … .
Сиров’ялені ковбаси характеризуються … .
За місцем і способами існування розрізняють таку рибу:
До родини лососевих належать такі види риб:
Риба холодного копчення відрізняється від риби гарячого копчення … .
Рибні пресерви – це:
За сировиною із зерен осетрових риб готують такі види ікри:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома