Меню має походження від французького "menu" і означає:
В меню на бланку всі закуски і страви розміщують у певній послідовності
В меню порційних страв ресторану вищого класу першими записуються:
Меню банкета відрізняється від повсякденного меню ресторану тим, що:
Ціни на страви в меню визначає:
Укажіть вид меню, що відрізняється значною чисельністю холодних закусок та обмеженим асортиментом гарячих страв.
У якій послідовності записують закуски і страви у меню
За допомогою якого нормативного документа визначають норми відходів, втрат при механічній і тепловій кулінарній обробці сировини та продуктів?
Яку нормативно-технічну документацію використовують при складанні меню?
Використовуючи меню, ми можемо обирати їжу в кафе або ресторані
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома