Обробка тіста

Додано: 14 грудня
Предмет:
12 запитань
Запитання 1

Обробка тіста включає слідуючі операціі?

варіанти відповідей

поділ тіста, попереднє та остаточне вистоювання

поділ тіста,округлення, остаточне вистоювання

поділ тіста, округлення, попереднє вистоювання, формування, остаточне вистоювання

Запитання 2

Закатувальні машини застосовують для надання тестовій заготовці?

варіанти відповідей

круглої форми

батоноподібноі

всі відповіді вірні

Запитання 3

Для яких виробів передбачено попереднє вистоювання?

варіанти відповідей

булочні. здобні

хліб пшеничний

батони

Запитання 4

Мета проведення попереднього вистоювання?

варіанти відповідей

округлити

щоб не прилипало

зняти внутрішні напруги

Запитання 5

Скільки часу триває попереднє вистоювання?

варіанти відповідей

3-5 хв

5-10 хв

3-12 хв

Запитання 6

На чому проходить попереднє вистоювання на виробництві?

варіанти відповідей

шафи для вистійки

транспортери

всі відповіді вірні

Запитання 7

Для яких виробів формування проводять вручну?

варіанти відповідей

батони

булочки

хліб

Запитання 8

Для якого тіста не застосовують округлювачі?

варіанти відповідей

пшеничне

житньо- пшеничне

здобне

Запитання 9

Після якої операції іде попереднє вистоювання?

варіанти відповідей

ділення

формування

округлення

Запитання 10

На чому проходить округлення тістовоі заготовки для хліба житньо- пшеничного на виробництві?

варіанти відповідей

округлювач

транспортер кутовий

вручну

Запитання 11

Основні робочі органи в закатувальних машинах?

варіанти відповідей

роліки

стрічка

валки

Запитання 12

Чи є такі дільники , які ділять тісто на шматки і зразу округлюють?


варіанти відповідей

так

ні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест