Обробка тіста включає слідуючі операціі?
Закатувальні машини застосовують для надання тестовій заготовці?
Для яких виробів передбачено попереднє вистоювання?
Мета проведення попереднього вистоювання?
Скільки часу триває попереднє вистоювання?
На чому проходить попереднє вистоювання на виробництві?
Для яких виробів формування проводять вручну?
Для якого тіста не застосовують округлювачі?
Після якої операції іде попереднє вистоювання?
На чому проходить округлення тістовоі заготовки для хліба житньо- пшеничного на виробництві?
Основні робочі органи в закатувальних машинах?
Чи є такі дільники , які ділять тісто на шматки і зразу округлюють?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома