Найважливішою складовою частиною м’яса риби є:
Розморожують рибу:
Пластування - це:
Чисте філе риби - це
Риба якої родини має «жучки» на своєму тілі:
Для отримання шматків кругляків нутрощі з риби видаляють через:
Мета панірування:
До складу натуральної січеної маси входять:
До складу котлетної маси входять:
До харчових відходів відносяться:
М’ясо є джерелом:
Свинина за вгодованістю поділяють на:
Обвалювання – це:
Котлетне м'ясо у яловичини:
Як називають витримування м’яса у кислому середовищі:
Порційний напівфабрикат з тонкої частини вирізки:
Як називається дрібно шматковий напівфабрикат з свинячої грудинки з реберною кісткою:
З якого м’яса готують котлету натуральну:
Скільки котлет по-київськи можна приготувати з однієї курки:
Напівфабрикат з котлетної маси – це:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома