Слово "кейтеринг" походить від англійського дієслова "cater", яке в перекладі означає:
"Publice catering" -це
"Catering trade"- це
Кейтерингове обслуговування - це
Кейтерингове обслуговування споживачів на вітчизняному ринку ресторанного господарства почало бурхливо розвиватися :
Кейтерингове обслуговування можна класифікувати за ознаками:
За контингентом замовників кейтерингове обслуговування розраховане на ...... основні групи споживачів:
Комплексні обіди найчастіше замовляють:
За місцем проведення заходу кейтерингове обслуговування поділяється на таке, що проводиться:
Вид виїзного обслуговування, при якому ресторан за спеціальними замовленнями (кейтерингова компанія) бере на себе зобов'язання з виготовлення та доставки страв, але не бере участі в обслуговуванні безпосередньо на місці:
Укажіть групу споживачів за таким об'єктом кейтерингового обслуговування: ділові зустрічі, презентації, конференції, семінари та корпоративіні вечірки
Найчастіше торгова надбавка кейтерингової компанії складає не більше:
З виробництва на місце проведення заходу готові страви відпускаються за:
Кейтерингові послуги поділяються на:
Комплексність кейтерингових послуг прямопропорційно залежить від:
Асортимент послуг пропонується в залежності від:
Кейтеригова компанія повинна доставляти готову продукцію на місце проведення заходу за:
Інструктаж з техніки безпеки проводиться:
При доставці на місце продукція розпаковується:
Обслуговування споживачів починається:
На банкеті - фуршеті на одного офіціанта приходиться:
На банкеті за столом на одного офіціанта приходиться:
Бригадир офіціантів призначається на:
Бригадири офіціантів розподіляються:
Завдання менеджерів на банкетах:
Використання столів не потребує форма обслуговування:
Найдорожчий вид обслуговування:
Організація фуршету вимагає ....... обслуговування офіціантами:
Мінімальна чисельність штату служби кейтерингу становить:
При виборі кейтерингової компанії віддається перевага тим, що:
Охарактеризуйте повносервісне кейтерингове обслуговування
Укажіть об'єкт кейтерингового обслуговування для індивідуальних замовників
Умови, які повинен дотримуватися виробничий підрозділ при реалізації продукції:
Укажіть основні кейтерингові послуги:
Укажіть форму обслуговування кейтеринговою компанією фуршету після ділової частини заходу:
Який вид обслуговування найчастіше використовується на виставках, коли метою організації заходу є одночасне обслуговування обідом значної кількості людей за столами?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома