В якому цеху проводять обробку м’яса та риби?
Які страви випускає соусне відділення?
В якому цеху виготовляють млинці, вареники, пельмені:
Що з перехованого обладнання не використовується в рибному цеху?
Яке призначення електросковороди в гарячому цеху?
Призначення котлів в гарячому цеху
В якому цеху готують страви з круп та макаронних виробів?
Овочевий, рибний, м'ясний цех відносять до:
У овочевому цеху дошки маркують:
М'ясо розморожують у :
Гарячий цех складається із:
Виробництво I, II страв, соусів проводиться в ....
Яке призначення аванзалу?
За класом ресторани бувають....
Приміщення, де розміщуються гардероб для верхнього одягу відвідувачів, туалетні кімнати, кімнати для паління, називається .........
У ресторанах «люкс» для прикраси цього приміщення використовують картини й інші твори талановитих художників, живі екзотичні рослини, акваріуми
При обслуговуванні учасників офіційних зустрічей (конференцій, нарад), фестивалів тощо використовують зал......
Приміщення для зберігання столового посуду з фарфору, скла, металу, кришталю та столових приборів.
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома