ЗПБ (2)

Додано: 6 лютого 2021
Предмет:
Тест виконано: 16 разів
18 запитань
Запитання 1

В якому цеху проводять обробку м’яса та риби?

варіанти відповідей

холодному;                           

гарячому ;

м’ясо- рибному;

Запитання 2

Які страви випускає соусне відділення?

варіанти відповідей

другі страви, гарніри, соуси;

перші страви, десерт, холодні закуски;

другі страви, соуси, кондитерські вироби;

Запитання 3

В якому цеху виготовляють млинці, вареники, пельмені:

варіанти відповідей

кондитерському цеху;

борошняному цеху;

гарячому;

Запитання 4

Що з перехованого обладнання не використовується в рибному цеху?

варіанти відповідей

електроплита;

виробничий стіл;

холодильна шафа;

Запитання 5

Яке призначення електросковороди в гарячому цеху?  

варіанти відповідей

для варіння бульйонів і супів;       

для приготування продуктів на пару;  

для приготування запечених страв;

для пасерування і тушкування овочів;    

Запитання 6

Призначення котлів в гарячому цеху

варіанти відповідей

для приготування шашликів

для приготування запечених страв;

для варіння бульйонів і супів

Запитання 7

В якому цеху готують страви з круп та макаронних виробів?

варіанти відповідей

холодному цеху;

соусному відділенні;

гарячому цеху;

суповому відділенні.

Запитання 8

Овочевий, рибний, м'ясний цех відносять до:

варіанти відповідей

заготівельних цехів

доготівельних цехів

спеціалізованих цехів

Запитання 9

У овочевому цеху дошки маркують:

варіанти відповідей

"РС"

"ОС"

"ОВ"

Запитання 10

М'ясо розморожують у :

варіанти відповідей

дефростерах

воді

на повітрі

Запитання 11

Гарячий цех складається із:

варіанти відповідей

одного відділення

двох відділень

трьох відділень

Запитання 12

Виробництво I, II страв, соусів проводиться в ....

варіанти відповідей

овочевому цеху

гарячому цеху

холодному цеху

Запитання 13

Яке призначення аванзалу? 

варіанти відповідей

для зберігання одягу відвідувачів.

для відпочинку споживачів та очікування процесу обслуговування.

для обслуговування гостей

Запитання 14

За класом ресторани бувають....

варіанти відповідей

першого, другого, третього

люкс, виший, перший

виший,перший,другий

Запитання 15

Приміщення, де розміщуються гардероб для вер­хнього одягу відвідувачів, туалетні кімнати, кімнати для паління, називається .........

варіанти відповідей

вестибюль

аванзал

торговий зал

бенкетний зал

Запитання 16

У ресторанах «люкс» для прикраси цього приміщення використовують картини й інші твори талановитих художників, жи­ві екзотичні рослини, акваріуми

варіанти відповідей

вестибюль

аванзал

бенкетний зал

торговий зал

Запитання 17

При обслуговуванні учасників офіцій­них зустрічей (конференцій, нарад), фестивалів тощо використовують зал......

варіанти відповідей

бенкетний зал

аванзал

коктейль-зал

вестибюль

Запитання 18

Приміщення для зберігання столового посуду з фарфору, скла, металу, кришталю та столових приборів.

варіанти відповідей

буфет

вестибюль

підсобний стіл

сервізна

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест