Підсумкова контрольна робота з предмету "Інформаційно-комунікаційні технології". Професія - Кухар

Додано: 13 грудня
Предмет:
12 запитань
Запитання 1

1. Яка основна мета використання інформаційно-комунікаційних технологій на кухні?

варіанти відповідей

Для зберігання продуктів

Для покращення комунікації між персоналом

Для автоматизації процесів замовлення та постачання

Для приготування їжі

Запитання 2

2. Які програмні засоби найчастіше використовуються для складання меню та рецептів?  

варіанти відповідей

Adobe Photoshop

Google Chrome

Microsoft Word

Microsoft Excel

Запитання 3

3. Як можна використовувати інтернет для роботи кухаря?  

варіанти відповідей

Для пошуку нових рецептів

Для замовлення продуктів

Для комунікації з постачальниками

Усі відповіді правильні

Запитання 4

4. Для чого можуть використовуватися спеціалізовані мобільні додатки на кухні?  

варіанти відповідей

Для відправлення SMS

Для фотографування страв

Для пошуку постачальників та замовлення продуктів

Для ведення щоденників

Запитання 5

5. Який з наведених пристроїв може використовуватися на кухні для автоматизації замовлень?  

варіанти відповідей

Смартфон

Посудомийна машина

Сканер штрих-кодів

Відеокамера

Запитання 6

6. Який інструмент допоможе кухарю у плануванні закупок та управлінні замовленнями?  

варіанти відповідей

Microsoft Excel

Калькулятор

Блокнот

Adobe Photoshop

Запитання 7

7. Яка з технологій дозволяє кухарям контролювати витрати на продукти та стежити за запасами на складі?  

варіанти відповідей

Системи обліку товарів (ERP-системи)

Антивірусне програмне забезпечення

Соціальні мережі

Відеоредактор

Запитання 8

8. Який пристрій найчастіше використовується для друку меню та інших документів на кухні?  

варіанти відповідей

3D принтер

Лазерний принтер

Сканер

Мобільний телефон

Запитання 9

9Як за допомогою електронних таблиць можна оптимізувати процес закупівлі продуктів?

варіанти відповідей

Розраховувати кількість необхідних продуктів для меню

Додавати фотографії страв

Створювати документи для публікації

Редагувати відео

Запитання 10

10. Яке обладнання найчастіше використовується для сканування рахунків чи квитанцій?  

варіанти відповідей

Сканер

Проєктор

Принтер

Мікрохвильова піч

Запитання 11

11. Що таке QR-код і як його можна використовувати на кухні?  

варіанти відповідей

Це код, який дозволяє автоматично генерувати рецепти

Це технологія для підключення до Wi-Fi

Це файл для збереження таблиць

Це двовимірний штрих-код для швидкого доступу до інформації, наприклад, меню чи рецептів

Запитання 12

12. Що таке електронне меню, і як його переваги впливають на роботу кухаря?  

варіанти відповідей

Це меню, доступне у друкованій версії

Це цифровий варіант меню, який дозволяє швидко оновлювати страви та ціни

Це меню для планування роботи персоналу

Це таблиця для підрахунку витрат

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест