1. Яка основна мета використання інформаційно-комунікаційних технологій на кухні?
2. Які програмні засоби найчастіше використовуються для складання меню та рецептів?
3. Як можна використовувати інтернет для роботи кухаря?
4. Для чого можуть використовуватися спеціалізовані мобільні додатки на кухні?
5. Який з наведених пристроїв може використовуватися на кухні для автоматизації замовлень?
6. Який інструмент допоможе кухарю у плануванні закупок та управлінні замовленнями?
7. Яка з технологій дозволяє кухарям контролювати витрати на продукти та стежити за запасами на складі?
8. Який пристрій найчастіше використовується для друку меню та інших документів на кухні?
9. Як за допомогою електронних таблиць можна оптимізувати процес закупівлі продуктів?
10. Яке обладнання найчастіше використовується для сканування рахунків чи квитанцій?
11. Що таке QR-код і як його можна використовувати на кухні?
12. Що таке електронне меню, і як його переваги впливають на роботу кухаря?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома