Онлайн-тести «На Урок»

Інтерактивні завдання для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома.

24 029 464 Тестів задано
вчителями за рік
107 813 602 Тестів виконали
учні за рік
очистити

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест
Зарубіжна література, 10 клас
Приклад запитання: За жанром "Синій птах" М.Метерлінка - це...?  
Приклад запитання: Коли відбулася мирна демонстрація у Петербурзі, яка ввійшла в історію під назвою «Кривава неділя»?
Приклад запитання: Яка з точок належить осі ординат?Яка з точок належить координатній площині уz?А (0; -2: 3)В (1; 0; 4)С (0; 5; 0)D (0; 0; -2)
Приклад запитання: Простим є речення
Приклад запитання: У другій половині XV — першій половині XVІ ст. вихідці з українських земель здобували вищу освіту в:
Приклад запитання: Яка формула є математичним записом першого закону термодинаміки?
Приклад запитання: Вибери визначення, що відовідає поняттю імпринтинг:
Біологія, 11 клас
Копія з тесту: Селекція, 11 клас
Приклад запитання: Селекція- це наука про:
Приклад запитання: Яке з рівнянь є квадратним:
Приклад запитання: Що таке пожежа?
Створено 16 квітня
Приклад запитання: Комп'ютерна презентація - це...
Географія, 8 клас
Створено 16 квітня
Приклад запитання: У якому кліматичному поясі розташована основна частина України
Приклад запитання: Серед наведених формул сполук, формулі глюкози відповідає:
Інформатика, 8 клас
Створено 16 квітня
Приклад запитання: Помилка в проєкті, що призводить до несподіваного переривання його виконання або до неправильного результату його виконання називається:
Приклад запитання: В якому році англійці заснували перше постійне поселення в гирлі річки Джеймс?
Приклад запитання: Будь-яка діяльність, пов’язана з рухом тіла це є:
Основи здоров’я, 8 клас
Створено 16 квітня
Приклад запитання: Період статевого дозрівання настає з...
Приклад запитання: Прочитай текстВасиль СухомлинськийНЕ ЗАБУВАЙ ПРО ДЖЕРЕЛО  Учитель питає: «Бачите, діти, ось цей спалений сонцем пустир у долині?»— Бачимо, — відповідають діти.— Тож послухайте бувальщину. Ось тут, на місці цього пустиря, багато років тому був глибокий ставок, аж до села, що розкинулось ген під горою. Можна було випливти човном на середину й веслувати аж до он тих дубів, їх тоді там багато було, а тепер три лишилося, та й ті всихають... На березі верби росли. У лісі водились білки.То старовинне козацьке село. Викопали тут ставок запорожці після битви під Жовтими Водами. І поселились на його березі. Та стали помічати, що ставок мулом заносить. Зійшлися селяни на раду й ухвалили: кожен, хто скупався в ставку, мусить набрати відро мулу й винести аж туди, за балку, й висипати в поле.Люди й дотримувались цієї ухвали. Над ставом, на вербових кілках, висіли дерев’яні відра. Для дорослих чоловіків — великі, для жінок, підлітків — менші, для дітей — маленькі. Тільки той, що був у матері на руках, не віддячував працею за радість і задоволення.Ставок ставав чистіший і глибший. Та ось хтозна-звідки приїхала в село сім’я — батько, мати, четверо синів і дві дочки. Усіх їх прозвали Неприкаяними. Поселились вони на околиці, недалеко від ставка. І дорослі й діти з весни до осені купалися в ставку, а за відра й не брались.Спочатку люди якось не звертали на те уваги. А потім стали помічати, що чимало підлітків так само роблять: купаються, а мулу не виносять.Старі люди бралися повчати молодь: «Що ж ви робите?»А підлітки їм:— Раз Неприкаяним можна, то й нам не гріх...Лихий призвід — людям заохота. Багато підлітків, а потім і дорослих стали приходити купатися після смеркання, щоб ніхто не бачив...Старі хитали головами, та вдіяти нічого не могли. Дерев’яні відра, що висіли на вербових кілках, розсохлись, розсипались, а потім зникли.Старий звичай забули.Кожному думалось: «На мій вік вистачить». Та ставок мілів, перетворювався на болото, заростав бур’яном. Настав час, коли вода тут затримувалась тільки весною. А потім і того не стало.І ставок щез. Тільки спогад про нього зберігся. Подумайте над цією бувальщиною, діти. Напившись води, не забувайте про джерело, з якого вона витікає.Яке прозвали нову родину?
Українська література, 10 клас
Приклад запитання: Яка проблема твору є головною?
Приклад запитання: Про кого йдеться в історичному джерелі?Він у другій половині ХVІІ ст. був керівником і організатором більшості походів проти Османської імперії та Кримського ханства. Як кошовий отаман Запорозької Січі у другій половині ХVІІ ст. обирався 15 разів поспіль, провів понад 60 битв проти Османської імперії, Кримського ханства та ногайських орд і жодного разу не зазнав поразки, а отже, своїми численними військовими походами зажив слави непереможного полководця, бо ніхто краще за нього не міг протидіяти турецько-татарським ворогам у 1660-х рр.
Приклад запитання: Серед поданих функцій оберіть парну
Приклад запитання: Стрес – це…
Приклад запитання: В перекладі з англійської мови " stress" означає:
Історія України, 7 клас
Копія з тесту: Кревська унія
Приклад запитання: Про яку подію йдеться в уривку з історичного джерела?"Ягайло ,великий князь, обіцяє всі свої багатства вжити й витратити на усунення недоліків обох королівств , як Польщі, так і Литви, якщо володарка Угорщини вищезгадану дочку , королеву Польщі ,з'єднає з ним шлюбними узами...Нарешті ,згаданий князь Ягайло обіцяє свої литовські й руські землі навік приєднати до королівства Польського".
Приклад запитання: Чи можуть суміжні кути дорівнювати 36° і 154° ?
Приклад запитання: Багатозначне поняття, що характеризує розподіл музичної творчості за родами та видами?
Приклад запитання: Оберіть з переліку твердження, які відповідають поняттю «психологічна рівновага»

Тестування учнів – дієвий інструмент для урізноманітнення навчального процесу. З їх допомогою можна виміряти навчальні досягнення та провести аналіз успішності дітей, і просто зробити навчання цікавішим.

Переваги готових тестових завдань

Мабуть, кожен учитель підтвердить: учні дуже люблять різноманітні тести. Але чи у всіх учителів є час на їх створення? Утім, від такої форми роботи все одно не варто відмовлятися! Просто використайте готові шкільні тести з бібліотеки онлайн-тестів «На Урок». Такий підхід має кілька суттєвих переваг:

  1. Не доведеться витрачати зайвий час на створення опитування.
  2. Не треба жодної підготовки: достатньо просто знайти потрібний тест у бібліотеці.
  3. Можна знайти багато нових цікавих ідей.

На яких уроках можна використовувати тести? На всіх! Винятків тут просто немає, тестування актуальні не тільки під час вивчення історії, географії чи літератури, а й на уроках з математики, хімії чи фізики. А ще така форма оцінювання чудова тим, що її можна використовувати ледь не на кожному уроці!

В бібліотеці онлайн-тестів ви знайдете готові тестові завдання з усіх навчальних предметів середньої і старшої школи, а також тести для молодших школярів. Ви зможете знайти розробки з будь-якої теми. Також неодмінно зверніть увагу на психологічні та профорієнтаційні тести. І, звісно, створюйте та додавайте власні!