Онлайн-тести «На Урок»

Інтерактивні завдання для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома.

24 029 464 Тестів задано
вчителями за рік
107 813 602 Тестів виконали
учні за рік
очистити

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест
Приклад запитання: Серед наведеного переліку сполук виберіть всі оксиди
Приклад запитання: Чи існують взаємозв 'язки у природі? Чи може це вплинути на природу і як? 2 правильні відповіді
Англійська мова, 8 клас
Копія з тесту: Geographical outlook
Приклад запитання: I have just read the article about ....UK.
Приклад запитання: На якому з малюнків точки A і A’ симетричні відносно прямої l?
Приклад запитання: Що називають граматичною основою речення ?
Приклад запитання: Знайди корені рівняння cosx=−8
Приклад запитання: Визнач жанр твору "Арфа для павучка".
Приклад запитання: Визначте види корупції: (5 відповідей)
Зарубіжна література, 9 клас
Копія з тесту: Собаче серце
Приклад запитання: 1.Повість "Собаче серце" (1925 р) була написана Булгаковим за три місяці. Природно, як розумна людина він мало вірив в те, що такий твір може бути надруковано. Тому повість розходилася тільки в рукописах і була відомою тільки близьким друзям і соратникам. На батьківщині твір вперше було надруковано в 1987 році. Екранізовано у 1988 році. Альбом рок-групи «Агата Крісті» під назвою «Собаче серце» вийшов у 1989 році. Це говорить про популярність твору. Чому повість була надрукована тільки у 1987 році?
, 7 клас
Створено 20 квітня
Приклад запитання: Ich ____ jeden Tag Fußball 
Приклад запитання: Патологічний стан, що гостро виникає в разі порушення кісткової цілісності хребців унаслідок прямого чи непрямого травмувального чинника - це
Приклад запитання: Прочитай уважно текст і дай відповідь на 7 запитань Старий рибалкаСтарий рибалка, тіпаючись від холоду, йшов із гаю й ніс на спині оберемок дров. Важко ступаючи, йшов він по вкритій снігом землі повз хату козака, що доглядав ліс, і хотів перейти через міст до своєї оселі.        - Де це ти взяв дров? – гукнув козак, мов із під землі виросши перед дідом. – Це дрова не твої! Ти їх украв!        - Я їх не крав, добрий чоловіче, злякавшись прошепотів рибалка.        - Що ти мене обдурюєш! Учора я тільки зрубав дерево.        - Ні, чоловіче, це я зібрав по гілочці правдиво та чесно, відказав рибалка.        - Брешеш, стара собако! Давай їх сюди!        - Подивись це ж самі тільки маленькі сухі гілочки, що я повідкопував біля дерева під снігом.        - Твоя брехня тобі й трошки не поможе, сказав козак рибалці, хоч і бачив, що той правду каже.        Козак схопив оберемок дров і поніс до хати. Рибалка сумно подивився на козака, і сльози закапали у нього з очей.        Минуло кілька днів. Надворі потеплішало, зробилася весна, по річці несло кригу. З міста прийшов козаків син і хотів перейти через міст. Він не наважувався йти, але батько гукнув до нього: «Йди швидше, міст не переломиться». І син побіг. Тільки забіг на міст, як ось крига штовхнула його, міст захитався і упав у воду; вкупі з ним впав і хлопець. Батько кинувся був за човном, але на тім березі, де він був, човна не було. Батько бігав по березі, ламав руки і кричав. У цей самий час старий рибалка витягував свого човна із води і тільки побачив, що сталося з хлопцем, зіпхнув човен у воду, сів у нього і поїхав рятувати козакового сина. Щасливо витяг рибалка із води хлопця, посадив у човен і привіз до берега.        - Ось я віддаю тобі сина назад, - промовив він люб'язно до козака, він здоровий, тільки трохи перелякався.        - Прости мене, любий діду! – обізвався він нарешті. Сльози бриніли у нього на очах. – Прости мене за моє до тебе немилосердіє! – із цими словами обняв діда і поцілував.        - Хай тебе Бог простить, а я на тебе й не сердився! – відказав ласкаво рибалка і пішов додому.                                                              Виконай завдання1. Визнач жанр твору.
Інформатика, 6 клас
Створено 20 квітня
Приклад запитання: Дія, яка розпізнається та опрацьовується програмою за допомогою певних команд, це ...
Приклад запитання: Периметр рівнобедреного трикутника 19 см, а основа 7 см. Чому дорівнюють бічні сторони трикутника?
Приклад запитання: Як називаються території країни, що вирізняються особливостями географічного розташування,історичного розвитку,звичаїв і традицій жителів?
Приклад запитання: Укажіть, що означає слово "біосфера" у перекладі з давньогрецької мови:
Хімія, 10 клас
Копія з тесту: Амінокислоти
Приклад запитання: Молекули амінокислот містять:
Інформатика, 5 клас
Створено 20 квітня
Приклад запитання: У графічних зображеннях часто можна побачити однакові об’єкти.
Інформатика, 5 клас
Створено 20 квітня
Приклад запитання: Графічні редактори дозволяють додавати текст до зображень і містять для цього спеціальні інструменти.
Основи здоров’я, 11 клас
Створено 20 квітня
Приклад запитання: В якій послідовності слід надавати допомогу постраждалому:
Математика, 2 клас
Створено 20 квітня
Приклад запитання: 2 * 6
Трудове навчання, 9 клас
Створено 20 квітня
Приклад запитання: Вкажіть вид гладді
Українська література, 10 клас
Приклад запитання: Укажіть жанр твору за його визначенням: «один із жанрових різновидів драми, якому властивий фантастично-казковий сюжет, неймовірні (з реального погляду) перетворення»
Приклад запитання: Як зміниться внутрішня енергія провідника, якщо по ньому проходить електричний струм?
Приклад запитання: Оберіть всі штучні екосистеми
Правознавство, 9 клас
Створено 20 квітня
Приклад запитання: Якими нормативно-правовими актами встановлюються права і обов’язки працівників?
Приклад запитання: Хто автор твору "Вовчик і сонечка"?
Приклад запитання: Як називається процес надання незалежності домініонам, залежним територіям, колоніям?

Тестування учнів – дієвий інструмент для урізноманітнення навчального процесу. З їх допомогою можна виміряти навчальні досягнення та провести аналіз успішності дітей, і просто зробити навчання цікавішим.

Переваги готових тестових завдань

Мабуть, кожен учитель підтвердить: учні дуже люблять різноманітні тести. Але чи у всіх учителів є час на їх створення? Утім, від такої форми роботи все одно не варто відмовлятися! Просто використайте готові шкільні тести з бібліотеки онлайн-тестів «На Урок». Такий підхід має кілька суттєвих переваг:

  1. Не доведеться витрачати зайвий час на створення опитування.
  2. Не треба жодної підготовки: достатньо просто знайти потрібний тест у бібліотеці.
  3. Можна знайти багато нових цікавих ідей.

На яких уроках можна використовувати тести? На всіх! Винятків тут просто немає, тестування актуальні не тільки під час вивчення історії, географії чи літератури, а й на уроках з математики, хімії чи фізики. А ще така форма оцінювання чудова тим, що її можна використовувати ледь не на кожному уроці!

В бібліотеці онлайн-тестів ви знайдете готові тестові завдання з усіх навчальних предметів середньої і старшої школи, а також тести для молодших школярів. Ви зможете знайти розробки з будь-якої теми. Також неодмінно зверніть увагу на психологічні та профорієнтаційні тести. І, звісно, створюйте та додавайте власні!