ТЕМА №2.2 (КОФ-1)

2.2. Підтема: Обслуговування відвідувачів.

Додано: 26 травня 2020
Предмет: Англійська мова
Тест виконано: 8 разів
17 запитань
Запитання 1

Person who serves food and beverages called ...

варіанти відповідей

chef

waiter

restaurant worker

Запитання 2

Person who cook dishes called ...

варіанти відповідей

chef

cook

waiter

Запитання 3

When people wake up, they eat ...

варіанти відповідей

lunch

dinner

breakfast

Запитання 4

Find the Alternative question.

варіанти відповідей

Are you ready to order?

Would you like rare, medium or well roast beef?

Do you like some water, don't you?

Запитання 5

What you should ask while visitors are booking a table?

варіанти відповідей

name, date, time, telephone, how many people

name, date, telephone

date, time, how many people

Запитання 6

When visitors don't want the booking that have been made before, this is called

варіанти відповідей

reservation

cancel

order

Запитання 7

What visitors should do before ordering the food?

варіанти відповідей

give tips to the waiter

pay the bill

look at the menu

Запитання 8

What asking visitors after the dinner?

варіанти відповідей

tips

menu

bill

Запитання 9

How politely to ask visitors?

варіанти відповідей

You have to eat more!

Would you like something else?

Is it all that you need or I must come one more time?

Запитання 10

Find a negative description of the dish.

варіанти відповідей

It has bitter with a little sour taste.

It tastes spicy from cinnamon, but sweet and delicious.

My food is very sharp.

Запитання 11

What means BYOB?

варіанти відповідей

bring your own bottle / beverage

dine and dash

doggie bag – leftovers 

Запитання 12

Signature dish is ...

варіанти відповідей

the food that is prepared not as usual.

the food that is prepared at home.

the food that is prepared in a particular style or combination can be referred to as a dish.

Запитання 13

Take-out / away food is...

варіанти відповідей

the food from home for a picnic

the food from the restaurant's plastic or cardboard containers onto your own dishes and then throw away the packaging boxes or bags

the food for catering

Запитання 14

What means happy hour?

варіанти відповідей

is a marketing term for a time when a venue offers discounts on alcoholic drinks

is a term for a time when discounts on a signature dish

a period of time, usually in the morning, when sold different alcoholic drinks

Запитання 15

What the problem is: Excuse me… I think there has been a mistake. This is not what I ordered.


варіанти відповідей

it’s taking a very long time

it’s the wrong order

the cutlery is not clean 

Запитання 16

What the problem is: There is something that we didn’t order.

варіанти відповідей

the wrong bill 

the cutlery is not clean 

the service was terrible 

Запитання 17

Find right answers to this questions:

1. Do you have any beef?

2. Could I have some beef?

3. I’d like some beef, please?

4. What’s the beef like?

5. Is the beef good today?

6. I fancy some beef, today.

варіанти відповідей

1. OK. Anything else?

2. Right. Would you like anything else?

3. Is that all?

4. Would there be anything else?

5. Is there anything else you would like?

6. Is that everything? 

1. I’m afraid we don’t have any.

2. You’re out of luck! Sorry.

3. We’re out of beef.

4. Sorry, there isn’t any beef.

5. Beef is off, I’m sorry to say.

6. There isn’t any, I’m afraid. 

1. OK. Your meal is on its way.

2. Thank you for your order.

3. Coming up! 

4. Your food will be here soon.

5. Right. Your food will be ready in 5 minutes.

6. I’ll be back with your meal right away. 

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест