Урок—квeст "Там на нeзвіданих доріжках"

Про матеріал

Захоплюючий урок—квeст з eлeмeнтами гри. Учні застосовуючи своі знання,використовуючи контурні карти,координатну площину вирішували проблeми повязані з матeриками та трикутниками. Під час гри складаються пазли і робляться відповідні обрахунки. Розгадуються кросворди,за допомогою ключових слів складають дeвіз уроку. Грають у гру "Вірю,нeвірю"

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Там на незвіданих доріжках

Номер слайду 2

Подорож проходить у вигляді гри –квесту. Під час якого ви ще раз впевнитеся в тому, що ви : кмітливі, всебічно розвинені, веселі та вмієте працювати у команді.

Номер слайду 3

Правила та умови. Дискваліфікація за ЧІТ (передавання відповіді іншій команді) обох команд. Команди самі слідкують за часом відведеним для виконання одного завдання. Організатори слідкують за дотриманням правил. Завдання для переходу на наступне завдання дається тільки після розв’язання відповідного завдання або як автоперехід після відведеного для виконання завдання часу. Організатори не мають права дати автоперехід швидше ніж за вказаний у завданнях час. Організатори не мають права давати підказки і надавати допомогу командам. За шум штрафні 5 хвилин на завданні. Завдання виконується до 5 хвилин. Доповідь кожної команди до 3 хвилин

Номер слайду 4

Результат квесту Успішним результатом нашого змагання будуть ключові слова кожної команди, з яких ми звами складемо девіз нашого уроку та життя, і спробуємо його презентувати не лише на українській мові, а можливо і на англійській, німецькій та польській мовах.

Номер слайду 5

Завдання 1«НАЗВИ МЕНЕ!»

Номер слайду 6

ЗАВДАННЯ 2 Опиши мене

Номер слайду 7

ЗАВДАННЯ 3 КВІТКА«АСОЦІАЦІАТИВНЕ ГРОНО»

Номер слайду 8

ЗАВДАННЯ 3 СКЛАДИ ПАЗЛИ

Номер слайду 9

ДОМАШНЄ ЗАВДАННЯ 4 ВІРЮ-НЕВІРЮ

Номер слайду 10

Завдання 5 КОНТУРНАПЛОЩИНА

Номер слайду 11

Завдання 6 КРОСВОРД

Номер слайду 12

Девіз нашого життя«Дорогу здолає той, хто йде».

Номер слайду 13

МОЛОДЦІ!

pptx
Пов’язані теми
Математика, Матеріали до уроків
Інкл
Додано
15 березня 2018
Переглядів
980
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку