Презентація "Діагностувальна робота з інтегрованого курсу ЯДС на тему: "Людина та її організм "" (3 клас)

Про матеріал
Діагностувальна робота розрахована на учнів третього класу, що навчаються за типовою освітньою програмою за ред. О. Савченко і за підручником І. Грущинської та З. Хитрої. Робота дає змогу перевірити рівень знань учнів 3 класу з розділу "Людина та її організм".
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Я досліджую світ (3 клас) Розділ: «Людина та її організм» Взаємодія всіх органів Опора й рух Травлення і дихання Кров і кровообіг. Діагностувальна робота

Номер слайду 2

1. Поміркуй, з яких частин складається тіло людини (підпиши назви).12345

Номер слайду 3

Органи, що виконують спільну роботу, утворюють системи органів. В організмі людини є нервова, _______, _________, ___________, _______ _______, а також _______ _______ ________.2. Пригадай, які системи органів ти знаєш? Спиши. Встав потрібні назви.

Номер слайду 4

3. Обери правильну відповідь. Що є носієм людського інтелекту, або розуму?а) спинний мозок;б) нерви;в) головний мозок.

Номер слайду 5

4. Обери правильну відповідь. Завдяки чому поживні речовини розносяться по всьому організму?а) крові;б) судинам;в) нервам.

Номер слайду 6

5. Доповни твердження словами із дужок і запиши їх. _________ захищає спинний мозок; _________ захищає серце, легені, печінку; _________ захищає головний мозок. (Череп. Грудна клітка. Хребет)

Номер слайду 7

6. Спиши твердження. Встав пропущені слова. Повітря в органах дихання проходить такий шлях: носова порожнина …………. ……….. ……….. ………. ………. .

Номер слайду 8

Язик, шлунок, бронхи, печінка, товста кишка, стравохід, легені, пряма кишка, ротова порожнина.7. Випиши назви органів травлення людини.

Номер слайду 9

8. Чи погоджуєшся ти з твердженням:«Імунітет — це не здатність організму протидіяти збудникам захворювань, а також впливу шкідливих речовин»а) так;б) ні.

Номер слайду 10

Використані джерела: Картинки для презентацій:https://kartinki.pics/73388-kartinki-dlja-prezentacii-na-prozrachnom-fone.html Фотографії та малюнки взято з Інтернету Презентацію підготувала вчителька початкових класів Світлана Праско

pptx
Пов’язані теми
Я досліджую світ, 3 клас, Презентації
НУШ
Додано
18 травня
Переглядів
56
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку