Презентація "Практичне заняття Зміни у світосприйнятті та відчутті людиною простору"

Про матеріал
Презентація містить завдання інтерактивних мультимедійних навчальних модулів на підсумовування матеріалу розділу, розпізнавання пам’яток архітектури й образотворчого мистецтва другої половини ХІХ - початку ХХ ст., створених на платформі LearningApps автором. Підручник Щупак І. Я. та ін. Історія України : підруч. для 9 кл. закладів загальної середньої освіти / І. Я. Щупак, І. Б. Гирич, Ф. Г. Турченко, В. М. Мороко, ... — Київ : УОВЦ «Оріон», 2021.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Практичне заняття Зміни у світосприйнятті та відчутті людиною простору. Розділ 7. ПОВСЯКДЕННЕ ЖИТТЯ ТА КУЛЬТУРА УКРАЇНИ в середині ХІХ – на початку ХХ ст.

Номер слайду 2

У результаті навчально-пізнавальної діяльності учні/учениці зможуть: Розуміти:поняття: «меценат», «реалізм», «український модерн/модернізм»;суперечливість умов, у яких розвивалася українська культура (залежність від національної політики імперій);значення доброчинності та меценатства для розвитку української освіти й культури; доброчинність і меценатство як вияв взаємодії моралі та економіки;Уміти:схарактеризувати вплив модернізації на суспільно-культурне життя українців, зміни у світогляді людини і повсякденному житті;розпізнати й описати пам’ятки архітектури й образотворчого мистецтва, створені під впливом художніх принципів реалізму і модернізму.

Номер слайду 3

Завдання 1 Культура України другої половини ХІХ ст.https://learningapps.org/watch?v=pvf8u14d324

Номер слайду 4

Завдання 2 Архітектурні шедеври другої половини ХІХ - початку ХХ століття https://learningapps.org/watch?v=p12cach9k24

Номер слайду 5

Завдання 3 Українське образотворче мистецтво другої половини ХІХ- початку ХХ ст.https://learningapps.org/watch?v=pi0qvaus524

Номер слайду 6

Домашнє завдання. Повторити § 46-49 Переглянути відео СТАРИЙ КИЇВ | КИЇВ У 19 СТОРІЧЧІhttps://m.youtube.com/watch?v=c. XZEy. ZSzz. P0 *Підготувати проєкт «Вплив процесів модернізації на повсякденне життя та світогляд населення України».

pptx
Додано
12 травня
Переглядів
625
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку