Африканський стиль інтер'єру

Про матеріал
Шикарна презентація для розповіді про африканський стиль із яскравими картинками та унікальною інформацією до них
Перегляд файлу

image

imageimageАфрика - великий континент з багатьма країнами, кожна з яких, має св й ун кальний стиль та культуру. Ідеї для стил зац ї житла в африканському стил , зазвичай, включають в себе нейтральн тони земл в поєднанн з яскравими кольорами. Декорування житла черпає натхнення в природ , дикому тваринному св т , кольорових тканинах та екзотичних дерев

2

Колористика стилю

imageimageТрадицйна палтра, в якй оформлюють нтер’єр, має кольори земель Саванни  заходу сонця – жовтий, помаранчевий, приглушений червоний, терракотовий, коричневий, бежевий. Яскрав кольори – акценти, для декорування, можна знайти в традицйних африканських малюнках. В сучасних тепершнх нтер’єрах використовують блу  бежеву палтру для базових кольорв, на такому полотн предмети декору  автентичн реч з африканським духом виглядають дуже сучасно  стильно.

image

Оформлення стн

imageimageДля оформлення основних стн використовуються так кольори - бежевий, пастельно - жовтий, тепло срий, блий. Кольоровим акцентом може бути центральна стна, пофарбована в насичено червоний, коричневий, оранжевий або терракотовий. Оздоблення стн дуже рзномантне - вд пофарбування, нанесення декоративних штукатурок, плиток з штучного каменю або псковику до шпалер з тканин або плетених, з фактурою солом’яних – трав’яних покриттв, декоративних дерев’яних щитв, розпису стн.

image

Оформлення пдлоги

imageimageДля стил зац ї нтер’єру в африканському стил характерно експериментувати з натуральними п длоговими покриттями – дерев’яна дошка, з добре видимою фактурою дерева, матова п длогова керам чна плитка, добре по вигляду м туючи кам нь. Як н коли п д йде п длогова дошка з екзотичних пор д дерева – зебрано, т к, червоне дерево, венге.

image

Мебл

imageimageМебл в африканському стил мають прям та прост форми, темного кольору з ц нних пор д дерева або їх м тац ї. Акцентами в стил зованому нтер’єр можуть стати мебл з розписом або р зьбою  ф гурними елементами. Мебл з ц льного масиву дерева – кавов столики, тумби, консол . Оббивка м’яких мебл в в темно коричневих або бежевих тонах, п дкреслити стил стику можна вкрапленн матер й з паттерном окрасу диких тварин.

image

image image

Мебл image

Текстиль

imageimageДля декору використовують хутро, шкури, натуральн матер ї з монотонними кольорами або з традиц йними малюнками.

image


image image

pdf
Додав(-ла)
Головко Ольга
Пов’язані теми
Мистецтво, 7 клас, Презентації
Додано
27 березня
Переглядів
18
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку