«Бджілка-срібнокрилка». (Майстер-клас з аплікації)

Про матеріал
Удосконалювати вміння складати композицію з готових елементів, розфарбовувати і почергово наклеювати деталі. Розвивати окомір, відчуття ритму. Продовжувати знайомити дітей з бджолами. Виховувати бережне ставлення до комах.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Майстер-клас з аплікації«Бджілка-срібнокрилка»

Номер слайду 2

Прилетіла бджілка. Прилетіла бджілка,Бджілка-срібнокрилка,Сіла на травиці,Склала свої крильця.– Де була, хороша?Може важка ноша?Може притомилась,Чи з дороги збилась?– Я й не натомилась. З дороги не збилась, –Сіла на травинку,П’ю смачну росинку.

Номер слайду 3

Мета: Удосконалювати вміння складати композицію з готових елементів, розфарбовувати і почергово наклеювати деталі. Розвивати окомір, відчуття ритму. Продовжувати знайомити дітей з бджолами. Виховувати бережне ставлення до комах. Обладнання: Білий папір, намальовані бджілки та квіти, які треба розфарбувати, кольорові олівці, ножиці, клей.

Номер слайду 4

Бджоли п'ють солодкий нектар із квітів, переміщаючись між рослинами й переносять пилок, який дозволяє нам отримувати плоди.

Номер слайду 5

Цікаві факти про бджіл1. У бджіл є спеціальний кошик для перенесення пилку.2. Бджоли працюють більше, ніж ви.3. Коли бджоли змінюють вид своєї роботи – змінюється і робота їх мозку.4. Бджоли можуть впізнавати обличчя людини.5. Бджоли використовують кофеїн, щоб запам’ятати розміщення квітки.6. Бджоли – найекономніші будівельники.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Бажаємо успіхів!

pptx
Додано
5 травня
Переглядів
34
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку