"Навчально-дослідницький проект. Домашні улюбленці. Мультимедійний супровід

Про матеріал

Слайди та відеоматеріали на допомогу вчителю у презентації проекту. На жаль із відео презентація не закачалася та по цій темі є досить багато цікавого матеріалу у УouTube. Цей проект був показаний студентам Володимир-Волинського пелколеджу ім. А.Ю.Кримського як відкритий урок з природознавства.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

УРОК ПРИРОДОЗНАВСТВА У 1 КЛАСІ УРОК ПРИРОДОЗНАВСТВА У 1 КЛАСІ УРОК ПРИРОДОЗНАВСТВА У 1 КЛАСІ ПІДГОТУВАЛА КРАМОВА ОЛЕНА МИКОЛАЇВНА

Номер слайду 2

"Психоформула" Люблю я свій розум, Увагу та пам'ять. Працює мій мозок. І вчусь я старанно. Сприймаю все нове І мислю логічно. Учителя слово Здійсню я практично…

Номер слайду 3

Сьогодні у нас незвичайний урок, Сьогодні ми зробимо ще один крок В країну Природу, в країну чудову, Що нас чекає — нам ще не відомо.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Правила роботи в групі 1. Уважно слухати одне одного. 2. Працювати злагоджено. 3. Не викрикувати з місця. 4. Коли один говорить, то другий не перебиває, а слухає. 5. Необхідно поважати думки інших. 6. Хочеш сказати - піднеси руку. 7. Якщо тобі щось не подобається - виражай своє незадоволення спокійно і тихо. 8. У групі працюють усі. 9. Якщо ти чогось не зрозумів – чемно перепитай.

Номер слайду 6

Як з’явилися домашні тварини? Дуже давно, коли не було ще міст, люди жили у печерах. Вони боялися величезних та страшних хижаків.

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Одного разу одна розумна людина стала підгодовувати вовків, які ходили біля її житла. Поступово вовки стали добрішими, а їхні дитинчата звикли до людини, стали жити поруч з нею. Вони були вже не дикими, а домашніми. Так з’явилися собаки.

Номер слайду 9

Собаки навчилися охороняти людину від ворогів, допомагати йому шукати й здобувати їжу. Йшов час, кількість друзів людини серед тварин росло. Зараз люди вже не можуть жити без своїх домашніх друзів та помічни-ків.

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Номер слайду 22

Номер слайду 23

Номер слайду 24

Номер слайду 25

ppt
Додано
7 серпня 2018
Переглядів
1543
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку