Нова українська школа - виклики дистанційного навчання

Про матеріал
Формат навчання онлайн – не новий як для українців, так і всього світу, адже він став чи не єдиноможливим в умовах пандемії. Саме тоді школи перевели уроки на дистанційку та почали тестувати нові платформи. 
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Ліцей № 6 НМР2024 рік

Номер слайду 2

Дистанційна освіта - це форма навчання, рівноцінна з очною, вечірньою, заочною та екстернатом, що реалізується, в основному, за технологіями дистанційного навчання.

Номер слайду 3

За прогнозами ЮНЕСКО: У XXІ столітті діти будуть проводити

Номер слайду 4

Формат навчання онлайн – не новий як для українців, так і всього світу, адже він став чи не єдиноможливим в умовах пандемії. Саме тоді школи перевели уроки на дистанційку та почали тестувати нові платформи. Війна внесла чимало коректив у навчальний процес.

Номер слайду 5

За інформацією Міністерства освіти та науки з майже 4 мільйонів українських школярів здобувають освіту онлайн 2,175 мільйона. А ще 953 тисячі осіб навчаються за змішаною формою.

Номер слайду 6

В умовах воєнного часу особливістю дистанційного навчання, перш за все, є ймовірність під час онлайн-зустрічей ситуацій, коли вмикається сигнал «Увага всім! Повітряна тривога».

Номер слайду 7

Засоби дистанційного навчання. Zoom. Google Hangouts. Skype. Cisco Webex. Google Meet. Moodle. Дистанційна перевірка знань, створення навчальних тестів«На урок»Всеосвіта. Learning. Apps. Kahoot. Plickers. Online Test Pad. Google форми. Організація простору навчальної взаємодіїPadlet. Lino It. Mind. Meister. Mindomo. Для організації дистанційного навчання. Microsoft Teams. Google Classroom. Class Dojo. GIOSEdmodo. Мій клас. Classtime. Організація відеоконференцій, проведення відеоуроків

Номер слайду 8

Познайомимось з Learning. Apps.org

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Використання інструментів на платформі Learning. Apps.org на уроках української мови

Номер слайду 15

Сучасні онлайн-інструменти – дуже інтуїтивні, тому навчитися ними користуватися можна легко і швидко ВЧИТЕЛЬ - ВІЧНИЙ УЧЕНЬ!

pptx
Додано
5 січня
Переглядів
85
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку