Олександр Якович Левченко - меценат футболу на Сумщині

Про матеріал
Презентація створена з метою популяризації та вивчення інформації про відомих представників Сумщини, що зробили вагомий внесок у розвиток спорту Сумської області. Розрахована для використання під час проведення з учнями виховних годин класним керівником.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Комунальний заклад Березівської сільської ради «Слоутський навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, дошкільний навчальний заклад «Волошка»» Олександр Якович Левченко – меценат футболу на СумщиніКерівник: Лихошапка Оксана Петрівна, вчитель української мови та літератури

Номер слайду 2

Олександр Якович Левченко – прекрасний спортсмен, тренер-наставник, сподвижник і меценат футболу

Номер слайду 3

Активний учасник міжнародних змагань в Німецькій Демократичній Республіці, входив до складу української збірної, що захищала честь держави на міжнародних спортивних змаганнях.

Номер слайду 4

Олександр Якович «кращий гравець» та «кращий бомбардир» футбольної команди «Чапаєвець».

Номер слайду 5

Усе своє життя пропагував високі ідеї спорту: неодноразовий делегат на олімпійські ігри від Сумської області, член делегації від Глухівського району на «Ігри доброї волі», засновник міжнародного турніру з волейболу на приз О.Є. Трибунського.

Номер слайду 6

Працював в ДСЮШ, дбав про збереження рідної команди, надавав посильну спонсорську допомогу в закупівлі спортивного інвентаря, проведенні турнірів та змагань.

Номер слайду 7

Олександр Якович Левченко став засновником першого в Сумській області Музею спортивної слави «Чапаєвец», зібравши туди справжні раритет великого спорту на Глухівщині.

Номер слайду 8

Номер слайду 9

pptx
Додано
1 березня 2022
Переглядів
190
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку