Ось і на порозі Новий рік! Чарівне свято, яке змушує навіть дорослих бодай на одну ніч повірити в казку й очікувати дива. Так, це був іще один непростий рік, проте ми впоралися. Так, будувати плани на майбутнє непросто, проте саме зараз це дуже важливо. Ми не знаємо, яким буде майбутній рік, проте ми впевнені: українські освітяни впораються із усіма викликами. 

Тож ми щиро бажаємо вам лише найкращого!

Вдячних учнів

Учитель – це не просто джерело інформації. Від вашої роботи залежать знання та майбутні успіхи дітей! Зрештою, підручник можна читати і самостійно (і це ми не згадали ще про інтернет!), а от спрямувати правильним шляхом, підказати, бути поруч – це може лише педагог. І це не найлегше завдання! Проте українські освітяни успішно із ним справляються. Ми знаємо, що ви дуже любите своїх учнів, тож бажаємо, щоби в новому році вони всі відповідали вам лише взаємністю.

Завжди знаходити час для себе та близьких

У вчителя дуже багато роботи та важливих завдань. Настільки, що, на жаль, часу на себе та на рідних лишається не так багато, як того б хотілося. Але знаходити можливість приділити увагу собі та близьким надзвичайно важливо! Тому бажаємо вам у новому році опанувати мистецтво тайм-менеджменту і встигнути все. 

Більше натхнення

Педагоги діляться з учнями знаннями та мотивують їх до неймовірних навчальних досягнень. Це чудово, але, будь ласка, не забувайте про себе! Адже ви варті лише найкращого, а для ефективної роботи, звісно, потрібно натхнення. Де його взяти? Дивіться цікаві фільми та читайте не менш цікаві книжки, приділіть час хобі, проходьте корисні курси побудьте разом із родиною та друзями, знайдіть час для релаксу – це все дуже і дуже важливо!

Саме з таких маленьких, але необхідних моментів складається задоволення життям і собою. І саме тоді ми отримуємо натхнення для роботи та подальших професійних досягнень! Тож нехай Новий рік буде цікавим та натхненним!

Перемогти у змаганні зі штучним інтелектом

ШІ став частиною освітнього процесу, але не варто побоюватися того, що він замінить собою педагогів. Адже яким би розумним не був штучний інтелект, він усе одно не здатен до креативу, емпатії та підтримки. Хоча, звісно, він спробує перетягнути увагу учнів! 

Утім, ми впевнені, що вчителі успішно впораються із усіма викликами, які ставлять перед нами новітні технології, та перетворять їх на надійних помічників. Тож бажаємо вам завжди лишатися цікавими для учнів та виграти у змаганні з ШІ!

Дочекатися Перемоги

Щоб одного дня нам зателефонували найближчі та сказали «Ти вже чув новину? Ми перемогли!». І щоб цей день настав якомога швидше. І щоб із фронту приїхали наші Захисники, щоб ми забули про сирени, обстріли, блекаути, щоби нарешті додому змогли повернутися всі, хто вимушено його покинув, щоби ми знову раділи, були спокійні та щасливі. Віримо та наближаємо Перемогу разом!

Із прийдешнім Новим роком!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter