Ось і наближається Новий рік! Чарівне свято, яке змушує навіть дорослих вірити у казку (хоча б на одну ніч!). Так, зараз нам усім важко будувати плани на майбутнє, а мріяти – тим паче. Але саме це зараз це особливо важливо! Бо саме мрії допомагають протистояти страхам та невизначеності. Тож спробуємо бодай трохи розслабитися та подумати про хороше. 

Тож про що ми мріємо?

Побачити учнів

Не лише у віконечках Zoom, а нарешті у класі. І не лише зразкових відмінників, а й затятих хуліганів. І нехай вони, як і зазвичай, трохи порушують дисципліну, на це можна не зважати. Звісно, лише деякий час! Адже так радісно побачити очі дітей, почути щасливі голоси та нарешті забути про дистанційку. Тож нехай у Новому році відбудеться довгоочікувана зустріч!

 

Попліткувати з колегами на перерві

Про те, що варто змінити в системі освіти, що знову утнуло МОН та як із цим розбиратися, та що ж робити з величезною кількістю звітів. Спілкування з колегами – саме те, чого зараз дуже і дуже бракує, адже під час легких і невимушених бесід часто народжуються геніальні ідеї та пропопозиції. І ні, Zoom-сесії, а тим паче педради, цього не замінять! Тому нехай у Новому році спілкування буде вдосталь, а всі колективи будуть теплими та позитивними!

Вдосконалити освітню діяльність

Придбати для свого класу сучасний ноутбук, інтерактивну дошку, мати повне мультимедійне забезпечення, а ще б і зробити ремонт... Адже говоритимемо відверто: все це вимога часу, без сучасного обладнання навчати дітей та розвивати в них навички ХХІ століття як мінімум дуже складно! А коли все це буде, то ще варто додатково обов'язково пройти цікаві курси, завдяки яким можна навчити учнів ще якісніше! Тож нехай у Новому році ваша педагогічна діяльність завжди буде на висоті!

Отримати гідну оцінку своєї роботи

Наприклад, у грошовому еквіваленті. Адже це важливо! У будь-які часи. А тим паче зараз, коли наші освітяни довели, що можуть працювати в надскладних умовах. І працювати ефективно! Але не менш важливим є позитивна оцінка професійної діяльності від керівництва та колег, а ще важливіше – від учнів та їхніх батьків. Нехай у Новому році всі захоплюються вами!

Виховати гідних громадян України

Патріотичних, розумних, креативних, упевнених в собі, активних. Тих, ким захоплюватиметься весь світ. Зрештою, нами вже захоплюються, а це означає, що освітяни протягом довгих років робили все правильно. І це неймовірно! А ще педагоги мріють зробити так, щоб школярі завжди вчилися із задоволенням та були максимально мотивовані. І це цілком реально. Нехай у Новому році ваші учні вас радують!

Дочекатися Перемоги

Щоб одного дня (дуже скоро) нам зателефонували найближчі та сказали «Ти вже чув новину? Ми перемогли!». І щоб нарешті додому повернулися всі, хто був змушений його покинути, щоб з фронту приїхали наші Захисники, щоб ми забули про сирени, обстріли, блекаути, щоб повернулися радість, спокій та тиша. Віримо та наближаємо Перемогу кожен на своєму фронті!

З прийдешнім Новим роком! 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter