Гумористична добірка подарунків.

Ось і наближається Новий рік! Чарівне свято, яке змушує навіть дорослих вірити у казку (хоча б на одну ніч!). А ще це свято подарунків. Веселих, довгоочікуваних, несподіваних та справді неймовірних. Подарунки люблять усі, і педагоги тут не стануть виключенням. Але всі ми знаємо, що найкращі подарунки завжди нематеріальні, чи не так? Давайте подумаємо, які подарунки були б для вчителів найбажанішими?

Чудові оцінки для всіх учнів

І нехай ніхто не піде ображеним! Так-так, усі вчителі мріють про суцільні вищі бали у журналах. Ніхто не отримує задоволення, коли ставить у журнал (а потім і у щоденник!) двійку. Адже це не тільки невдача учня, багато хто сприймає таку оцінку як і невдачу вчителя. До того ж кожен педагог упевнений у тому, що всі діти здібні та варті найвищих балів! На жаль, це не завжди вдається, втім, є чого прагнути! Тому бажаємо всім 1 січня знайти під ялинкою чудові оцінки для всіх-всіх!

Менше зошитів 

І взагалі поменше паперів! Адже вони забирають левову частку часу педагога, змушують засиджуватися на роботі аж до ночі, нести зі школи додому величезні пакети і витрачати свій вільний час на роботу. Так-так, ми всі розуміємо, що перевірка зошитів – важлива частина роботи. Але як було б чудово, якщо б їх було поменше! Тож побажаємо всім учителям у новому році отримати подарунок у вигляді зменшення зошитів та збільшення спілкування!

Більше вільного часу

Цей подарунок нічого не коштує, але ж як цінується вчителями! І справді, за журналами, зошитами, контрольними, звітами, творчими завданнями та іншими важливими шкільними справами зовсім не лишається часу на себе. Що вже й казати про вчительську родину, яка хронічно недоотримує уваги протягом усього року! До того ж інколи так хочеться просто відпочити, приділити увагу тільки собі та банально нічого не робити. І навіть не згадувати про роботу! Тож бажаємо всім отримати під ялинку чарівну коробочку із не менш чарівним годинником, який допоможуть встигати все! Релакс!

Пам'ять

А цей подарунок отримати дуже легко! До того ж його можна зробити власноруч! Як «зробити» пам'ять? Усе просто! Разом із учнями створіть альбом або відео спогадів, які можна щорічно поповнювати. Тільки не забувайте! Будь-які кумедні, яскраві, цікаві, неймовірні моменти – всі вони варті того, аби їх зафіксували та запам'ятали надовго! Лишень уявіть, як цікаво буде передивлятися такий щоденник зимовими вечорами. А як приємно буде учням отримати його на честь випуску? Тож бажаємо всім учителям у новому році завжди тримати смартфон під рукою та бути готовими створити справжній щоденник пам'яті! 

Бути потрібними своїм учням

А ще – своїй школі. А ще – своїм близьким та друзям. Адже вчитель – це не просто джерело інформації, насправді підручник можна прочитати і самостійно, а інші необхідні дані зараз дуже легко знайти в інтернеті. Вчитель – справжній наставник, який допоможе подолати непростий шлях навчання, підкаже та завжди буде поруч. А якщо вчитель ще й класний керівник, то це взагалі справжній супергерой, який завжди поруч зі своїми школярами та школярками! Ми знаємо, як ви любите своїх учнів. Тож бажаємо, щоб у новому році вони всі відповідали вам взаємністю. Щоб ви завжди були Суперменами та Диво Жінками для дітей. І це буде найкращий подаруночок під ялинку!

Цей рік був непростим! Тож нехай новий рік буде сповнений перемог, натхнення та радощів. Із прийдешніми святами!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter