Правила утримання тварин в країнах ЄС

Про матеріал
У презентації описані правила утримання тварин у країнах ЄС та в Україні. Штрафи які можуть отримати власники за недотримання цих правил.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Домашні тварини в країнах ЄСКерівник гуртка «Основи ветеринарної медицини»Манастирліу Тетяна Андріївна

Номер слайду 2

В Європі, США, Канаді, Японії і багатьох інших країнах не існує «пташиних ринків». Там немає такого, щоб можна було б піти на ринок, вибрати собі цуценя і купити його з рук у руки. У більшості країн законодавчо заборонена комерційна торгівля тваринами, в тому числі продаж собак і котів через зоомагазини. 

Номер слайду 3

Де ж можна взяти тварину європейцям?взяти в притулках;придбати в офіційних розплідниках тварин (мають патент або ліцензію на цей вид діяльності і контролюються державними органами).

Номер слайду 4

Який штраф передбачається продавцям тварин, які не мають ліцензію?Якщо тварина у такого продавця виявиться незареєстрованою (або ж сам продавець без ліцензії на розведення тварин - то на продавця чекає не тільки штраф, але й тюремне покарання. Німеччина

Номер слайду 5

Продаж цуценят і кошенят, які не досягли віку 8 ​​тижнів (2 місяці), заборонено!

Номер слайду 6

У момент покупки майбутній власник підписує договір, в якому зобов'язується гуманно поводитися з твариною. Часто через два тижні після покупки продавець має право відвідати покупця з метою переконатися, що власник дотримується умов продажу. Договір забороняє власнику продавати або передавати тварину іншій особі без попереднього інформування про це притулку. За порушення умов договору передбачає великий штраф (до 850 Євро).

Номер слайду 7

В Іспанії за появу собаки на пляжі загрожує штраф в розмірі 600 євро. У Австрії собакам не можна перебувати в магазинах, кафе, пляжах і дитячих майданчиках.

Номер слайду 8

В Італії, якщо Ви вигулюєте собаку менше трьох разів на день, вам загрожує штраф в розмірі 500 євро.

Номер слайду 9

У Великобританії Ви можете сісти в тюрму на строк до 5 років, якщо ваша собака напала на людину.

Номер слайду 10

У Франціїштраф за неприбирання екскрементів собаки на вулиці 850 євро.

Номер слайду 11

Якщо домашній улюбленець заважає сусідам, тоді власнику доведеться заплатити штраф (650 євро)При повторному випадку – розлучитися з собакою або знайти собі інше житло. Собака, що напала на людину, майже завжди підлягає усиплянню

Номер слайду 12

Як тільки Ви стали щасливим володарем чотириногого друга, Вам необхідно його зареєструвати. Відсутність реєстрації – штраф в Європі від 100 до 5000 євро.

Номер слайду 13

У країнах Європи є щорічна плата, податок або ліцензія на володіння.

Номер слайду 14

Максимальна кількість домашніх тварин, яку можна утримувати одній людині, становить до 6 тварин (в деяких країнах – до трьох, але при цьому кількість собак – не більше 3). Якщо тварин більше – необхідно отримувати розширену ліцензію, вона коштує дорожче (іноді її називають «ліцензія на розплідник»).

pptx
Додано
31 жовтня 2023
Переглядів
214
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку