Презентація "Цифровізація освіти"

Про матеріал
Презентація для виступу на педраді.Цифровізація освіти є сучасною вимогою інформаційного суспільства, оскільки технологічний прогрес впливає на всі сфери нашого життя, включаючи навчання.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

NAME OF PRESENTATIONSubtitle here Цифровізація освіти як сучасна вимога інформаційного суспільства.

Номер слайду 2

Цифровізація освіти– це впровадження в освітній процес на всіх рівнях сучасних інформаційно-комунікаційних технологій з метою розвитку у молоді навичок аналізу достовірності отримуваної інформації, застосування критичного мислення, максимального використання в навчальних цілях різноманітного мультимедійного контенту, інтенсифікація освітнього процесу за рахунок застосування інтерактивних методів навчання.

Номер слайду 3

Чинники, що вказують на потребу у побудові цифрового освітнього середовища :цифрове покоління (нове покоління дітей, «покоління Z», «діти процесора», «діти планшетники», «діти чіпи»);нові цифрові технології, що формують цифрове середовище та розвиваються в ньому (наприклад штучний інтелект)цифрова економіка і нові вимоги до кадрів.

Номер слайду 4

Цифровізація освіти. ADCBДозволяє створити інтерактивне та цікаве навчання. Цифрові технології можуть допомогти персоналізувати навчання, враховуючи індивідуальні потреби кожного учня. . Сприяє розвитку навичок мислення, проблемного та креативного мисленняю. Розширює можливості доступу до навчальних ресурсів. Переваги

Номер слайду 5

Цифровізація освіти. ADCBНедостатня інфраструктура. Конфіденційність та безпека. Культурні та соціальні бар'єри Вартість. Виклики

Номер слайду 6

01020304 Забезпечити наявність необхідного обладнання та програмного забезпечення для навчання. Запропонувати дітям онлайн-курси та тренінги з цифрової грамотності Приділити увагу розвитку навичок роботи з комп'ютером та інтернетом. Поширювати інформацію про можливості цифрової освіти серед батьків та вчителів. Поєднувати традиційні методи навчання з цифровими технологіями, щоб забезпечити максимальний результат.

Номер слайду 7

Технології використовуються в цифровій освіти CDBA. Відеоуроки та вебінари. Електронні підручники та навчальні матеріали. Комп'ютерні програми та ігри для навчання. Онлайн-курси та платформи для дистанційного навчання

Номер слайду 8

ПІДСУМОКЦифрова освіта може допомогти зменшити нерівність у доступі до освіти, оскільки вона забезпечує можливість навчання та отримання знань за допомогою Інтернету та інших технологій, що може бути особливо корисним для учнів з віддалених районів чи з обмеженим доступом до традиційної освіти. Цифрова освіта може забезпечити більш гнучкий графік навчання та індивідуалізований підхід до кожного учня, що також може допомогти зменшити нерівність у доступі до освіти. Отже, цифровізація освіти в Україні є активною та поступово розвивається, що сприяє покращенню якості освіти та розвитку інформаційного суспільства в цілому. 

pptx
Додано
24 лютого
Переглядів
250
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку