Презентація "Цінність сім,ї"

Про матеріал
Наочний матеріал до теми"Цінність сім,ї".Цікаве творче домашнє завдання з теми та роботи учнів
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Цінність сім,ї. Звичаї,традиції української родини. Урок 23,24.

Номер слайду 2

Епіграфи. Який птах,таке й гніздо. Прислів,я. Одружитися –це значить наполовину зменшити свої права й удвічізбільшити свої обов,язки Шопенгауер Одружитися зовсім неважко,важко бути одруженим Унамуно

Номер слайду 3

Бесіда за домашнім завданням. Шлюб. Типи шлюбів. Що треба обміркувати ,готуючись до шлюбу

Номер слайду 4

Під час вінчання один священик так своєрідно привітав молодих:- Не сподівайтеся, щастя не буде! Буде важко, буде дуже важко. Хто чекає щастя, той помиляється! Хто вам обіцяв його? Ніхто не обіцяв... Не обіцяв, а хочеться. Так хочеться і діток здорових, і дім - повну чашу, і чоловіка, що здуває порошинки і щедрого на ніжні слова. А безкоштовний сир-то, він де? Правильно. Дарма, ніхто нічого не дає. Мають рацію батьки, що, готуючи своїх дітей до сімейного життя, невпинно повторюють: вчися терпінню, вчися переносити скорботу, долати труднощі. Вчися! А коли трапляється ця скорбота, чи труднощі, для таких молодих, які підготовлені до життя, тоді у них не рушиться світ, не розлітаються вщент надії. Не біжать вони в жаху зі своїми проблемами під батьківську парасольку зализувати рани і розповідати про недосконале життя і невлаштованість буття. Вони долають все разом, терплять, радяться і моляться. І - вимолюють! Тому що міцне лише те, що з любов'ю, спільними зусиллями і працею здобувається". Просіть і дасться вам .І любіть один одного, як Бог полюбив Світ!

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Домашнє завдання.1. Створити графічну схему,гроно"Функціїї сім,ї".(які функції виконує сім,я,навіщо вам сім,я)2. У вигляді таблиці ,малюнка ,відео створити карту(або герб) майбутньої сім,ї,де мають бути такі рубрики:- гасло родини -3 важливих якості жінки -3 важливих якостей чоловіка -житло,будинок -кількість дітей -імена дітей.

Номер слайду 13

Творчі роботи учнів з теми