Презентація до проєкту "Давній Галич"

Про матеріал
Презентація до проєкту "Давній Галич". Для учнів 5-го класу. Можна використати на уроках інформатики, математики, історії. Тема проєкту обрана до святкування 1125-річчя з часу заснування міста Галича.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Давній Галичурок-проєктпідготувалавчителька інформатики Саноцька Світлана Володимирівна

Номер слайду 2

Поділ класу на групи. Учень/учениця обирає картку. Територіальна громада Івано-Франківська об’єднується із трьома селами, що до неї належать. Маємо 4 команди по 4 учасника/учасниці. Сідаємо по групах. На отриманому листку, на зворотній стороні, пишемо прізвища учасників та учасниць.

Номер слайду 3

Постановка навчальної проблеми. Планування подорожей не менш важливе ніж сама поїздка. Це стосується не лише продумування маршруту та локацій, збору речей, купівлі квитків, але й правильного розподілення бюджету на всі інші витрати. Планування економить час та гроші. Планування допомагає звести до мінімуму усі стресові ситуації, аби ви могли розслабитись та насолодитись мандрівкою. А  для того щоб і сам процес планування був легкий варто використовувати сучасні комп’ютерні технології.

Номер слайду 4

План роботи Розділити обов’язки між учасницями та учасниками проєкту. Записати погодинний план екскурсії. Записати розрахунки вартості поїздки. На комп’ютері: Cтворити папку з назвою «Галич». Текстові документи з історичними відомостями, цікавими фактами. Завантажити відповідні зображення.

Номер слайду 5

РОЗПОДІЛ ОБОВ’ЯЗКІВМоя порада: Поділіть обов’язки за бажанням. Щоб кожен/кожна робили те що найбільше вміють, що йому чи їй до вподоби.

Номер слайду 6

Всі записи робимо читабельними, за бажанням, різнокольоровими, можна додавати зображення, схеми тощо.

Номер слайду 7

1125-річчя з часу заснування міста Галича

Номер слайду 8

Давній Галич

Номер слайду 9

Обчислення витрат. На дорогу. На перекус, обід. На послуги екскурсовода чи екскурсоводки. На вхід до музеїв

Номер слайду 10

На комп’ютері впорядковуємо інформацію: текстові документи мають бути у відповідних папках, з відповідними назвами. Теж саме із зображеннями.

Номер слайду 11

Демонстрація проєкту

Номер слайду 12

КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ: Погодинний план поїздки: чіткість, розписаний цілий день, враховані прийоми їжі, відпочинок, тощо. (2 бали) Розрахунки вартості: їде ввесь клас – 28 учнів та учениця, четверо супроводжуючих, медичний працівник/працівниця. (2 бали)Впорядкування та створення текстових документів, включаючи список використаних джерел. (2 бали)Впорядкування графічних файлів, включаючи список використаних джерел. (2 бали)Демонстрація своєї роботи: виступи всіх учасниць/учасників, оформлення роботи на листку. (2 бали)Оцінка від однокласників та однокласниць. (2 бали)

pptx
Додано
19 листопада 2023
Переглядів
140
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку