Презентація до теми "Новітні технології у процесі викладання ангійської мови"

Про матеріал
Дана презентація розроблена для використання вчителями на етапі організації уроків з англійської мови.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Новітні технології у викладанні іноземних мов. Підготувала студентка магістартури Коркош Світлана Михайлівна

Номер слайду 2

Поняття "інновація" означає нововведення, новизну, зміну; інновація як засіб і процес припускає введення чого-небудь нового. Стосовно до педагогічного процесу в професійній освіті інновація означає введення нового в мету, зміст, методи і форми навчання, організацію спільної діяльності викладачів і студентів. Сьогодення можна назвати ерою інформатики та телекомунікацій. Це ера спілкування, трансферу інформації та знань. Навчання і робота, сьогодні ці два слова стали синонімами: професійні знання старіють дуже швидко, тому необхідно їхнє постійне вдосконалювання. Світова телекомунікаційна інфраструктура дає сьогодні можливість створення систем масового безперервного самонавчання, загального обміну інформацією, незалежно від тимчасових і просторових поясів.

Номер слайду 3

В процесі викладання іноземних мов можуть використовуватися різноманітні методи надання навчальної інформації. Уже змінилося кілька поколінь використаних технологій - від традиційних друкованих видань до найсучасніших комп'ютерних технологій (радіо, телебачення, аудіо/відеотрансляції, аудіо/відеоконференції, E- Learnіng/onlіne Learnіng, Інтернет- конференції, інтернет-трансляції).

Номер слайду 4

Невід’ємною частиною освітнього процесу стали технології дистанційного навчання. Під час дистанційного навчання використовуються наступні основні елементи:дистанційні курси;веб - сторінки й сайти;електронна пошта;форуми й блоги;чат і ІCQ;теле - і відеоконференції;віртуальні класні кімнати;та інше.

Номер слайду 5

Padlet (http://ru.padlet.com/) - мультимедійний ресурс для створення, спільного редагування та зберігання інформації. Це віртуальна стіна, на яку можна прикріплювати фото, файли, посилання на сторінки Інтернет, замітки. Це може бути приватний проект стіни, модерована стіна з кількома учасниками, які будуть заповнювати її інформацією або доступний для читання і редагування будь-яким користувачем майданчик для обміну інформацією. 

Номер слайду 6

Що таке Learning. Apps.org?Learning. Apps.org є сервісом для підтримки процесів навчання та викладання за допомогою невеликих інтерактивних модулів. Ці модулі можуть використовуватись безпосередньо як навчальні ресурси або для самостійної роботи. Метою роботи є створити загальнодоступну бібліотеку незалежних блоків, придатних для повторного використання та змін. Блоки (вони називаються Вправами) не включені в жодні конкретні сценарії чи програми, тому вони не розглядаються як цілісні уроки чи завдання, натомість їх можна використати у будь-якому доречному методичному сценарії.

Номер слайду 7

Word Art (Tagul)Word Art – багатофункціональний англомовний сервіс для створення хмар слів. З його допомогою можна створювати яскраві хмари різної форми. Однак недоліком цієї програми є певне спотворення шрифтів при відображенні кирилиці. Хто розробник. Word. Art – програма, яка була створена у 2009 році під назвою Tagul та перейменована у 2017 році.

Номер слайду 8

До вашої уваги пропонуємо унікальну розробку україномовного генератора ребусів. Задайте будь-яке слово або фразу, і програма миттєво згенерує по вашому запиту ребус! Зверніть увагу, що використовуючи відповідний перемикач, можна створювати спеціальні ребуси для дітей, в яких використані зображення дитячих героїв з казок та мультфільмів. Звертаємо увагу на те, що наш генератор ребусів є також білоруською, російською, казахською та англійською мовами.

Номер слайду 9

https://goqr.me – сайт для створення власних qr-codеs. Ви можете генерувати безкоштовні QR-коди на цьому веб-сайті. QR-код — це двовимірний штрих-код, який зберігає інформацію в чорних і білих крапках (так звані пікселі даних або «модулі QR-коду»). Окрім чорно-білої версії, ви також можете створити кольоровий QR-код .

Номер слайду 10

Перелік сайтів з он-лайн іграмиhttps://www.funbrain.com/games https://learnenglish.britishcouncil.orghttps://www.digitaldialects.com/English.htmhttps://www.gamestolearnenglish.comhttps://www.turacogames.com

pptx
Додано
15 листопада 2022
Переглядів
451
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку