Презентація(Дошкільна освіта в Китаї)

Про матеріал
Дошкільна освіта в Китаї. (Знайомимось з дошкільною освітою різних країн). Завдяки дпній презентації, можна повністю дізнатись про освіту в ДНЗ країни Китаю.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Дошкільна освіта у КитаїІНДЗ Левчук Яни ДО-25

Номер слайду 2

Дошкільна освіта : перша ланка у неперервній системі освіти. Від того, який “старт” буде дано малюкові, значною мірою залежатимуть якість та динаміка особистісного розвитку, життєвої установки та світорозуміння дорослої людини.

Номер слайду 3

Дошкільний навчальний заклад - навчальний заклад, що забезпечує реалізацію права дитини на здобуття дошкільної освіти, її фізичний, розумовий і духовний розвиток (стаття 11 Закону України “Про дошкільну освіту”).

Номер слайду 4

Садок починає працювати з 7-ї ранку. О 16-й офіційно день закінчується. В обід від 13:00 до 14:00 діти сплять

Номер слайду 5

До китайських дитячих садків зазвичай приймають дітей у віці 3 – 6 років. Групи нараховують 25 – 35 дітей У групах може бути до 30 діток , тоді них виховує двоє вихователів. Садки переважно денного перебування5 % груп дошкільних закладів – цілодобові, батьки забирають дітей лише в середу та суботу.

Номер слайду 6

Найдешевше навчання в дитсадку коштує 78 тис. грн. У великих містах сума за дошкільний навчальний заклад сягає 250 тисяч доларів і вище

Номер слайду 7

У дитсадку на день проводять три уроки. Це переважно математика, англійська чи китайська. Після 16-ї години діти мають одне або два платні заняття. Це можуть бути танці, малювання, музика, рукоділля чи якісь види спорту. У цьому батьки мають право вибору. Тому діти можуть кожного дня мати різні заняття. Також є вільний час: приблизно одну годину діти просто бавляться іграшками.

Номер слайду 8

Сплять малюки на підлозі, на спеціальних матрацач в кімнаті

Номер слайду 9

Грають – в окремій ігровій кімнаті, де збирають дві -три групи малюків.

Номер слайду 10

 У китайських дитсадках велика навчальне навантаження, діти з трьох років вчаться читати і писати. Рухаються вони мало, подовгу сидять за столом і грають в настільні ігри.

Номер слайду 11

Перед початком навчання у садку дітей можна віддати у спеціальні групи. Там їх вчать основних навичок, доглядають. Дітей вчать читати, писати, рахувати. Крім цього, обов'язково викладають спів і ручну працю.

Номер слайду 12

У дитячих садках годують чотири рази на день : Зранку щось легке: булочка (баодзи), яйце, овочі. На перекус дають пряники та молоко. На обід перша страва - це суп. На друге: рис, макарони, гарнір, щось м'ясне, тушені овочі. Десерт - фрукти. Перед від'їздом додому також дають щось пожувати: фрукти чи печиво.

Номер слайду 13

Загалом ситуація «Дошкільної освіти« у Китаї перебуває на середньому рівні. Надмірна кількість населення призвела до нестачі місць в садочках. В них перебуває лише 30% дітей. А мала зарплата, до того, що не вистачає вихователів…

Номер слайду 14

Дякую за увагу …

pptx
Додано
17 травня 2020
Переглядів
4236
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку