Презентація "Оздоровчі системи"

Про матеріал
Презентація до уроку з основ здоров'я у 8 класі. Дана презентація містить інформацію про основні традиційні та сучасні оздоровчі системи, а також пам'ятки при виборі оздоровчих систем.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Айзель Л.О. вчителька з основ здоров’я Ласківська ЗОШ І-ІІІ ступенів Народицька ОТГ

Номер слайду 2

Оздоровчі системи – це комплекс усвідомлених доцільних дій, спрямованих на збереження, зміцнення та відновлення здоров’я.

Номер слайду 3

Базові елементи оздоровчих систем Різні види єдиноборства та масаж Психологічні практики Моральні постулати Загартовування Процедури релаксації Фізичні вправи і комплекси гімнастики Системи та правила раціонального харчування

Номер слайду 4

Оздоровчі системи П. Іванова

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Кожна оздоровча система ґрунтується на певних наукових знаннях та народних традиціях. Дізнайся якомога більше про вибрану оздоровчу систему, використовуючи перевірені джерела інформації. Перед вибором оздоровчої системи - проконсультуйся з лікарем! Врахуй індивідуальні можливості організму! Не змінюй часто свій вибір. Для досягнення позитивного ефекту потрібен час!

Номер слайду 11

Забезпеч сон із доступом свіжого повітря. При потребі роби самомасаж певних частин тіла для зняття втоми. Правильно підбирай продукти харчування. Вживай переважно рослинну їжу. Вживання солі, цукру зведи до мінімуму. Пий чисту воду. Харчуйся із урахуванням екологічного стану місця проживання. Загартовуй організм. Виконуй вправи для корекції зору. Дотримуйся режиму навчання, праці та відпочинку. Організовуй своє життя з урахуванням біоритмів природи й індивідуальних біоритмів. Борися зі шкідливими звичками. Не вживай наркотиків, алкоголю, тютюну.

Номер слайду 12

ppt
Додано
2 листопада 2021
Переглядів
508
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку