Презентація "Профспілка Широчанської гімназії - 2021"

Про матеріал
Професійна спілка Широчанської гімназії — добровільна неприбуткова громадська організація, що об'єднує громадян, пов'язаних спільними інтересами за родом їх професійної діяльності .Матеріал для участі у конкурсі профспілок Дніпропетровської області.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Міністерство освіти і науки України Відділ освіти виконавчого комітету. Апостолівської міської ради. Широчанська гімназія ПРОФСПІЛКОВА ОРГАНІЗАЦІЯШИРОЧАНСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ

Номер слайду 2

Вас вітає профспілковаорганізація Широчанської гімназії

Номер слайду 3

Директор школи. Шабельник Петро Миколайович. Школа наша найкраща у світі,Не тупцюєм ми на місці,Дуже гарна та простора,Ще садок росте навколо. Наш директор тут керує,З ним порядок скрізь панує. Він цю школу полюбляє,Рідною, скрізь називає.

Номер слайду 4

Голова пк. Кучма Валентина Володимирівна. Вчитель початкових класів. Як мати до діток,Як сонце до квіток,Горнулась до класу вона.І гарна, і люба,І мила, і тиха. Учителька перша моя!..

Номер слайду 5

Профспілковий комітет

Номер слайду 6

Колектив широчанського нвк Молодий, дружний, енергійний,Хоче, вміє і любить працювати,А адміністрація школи. Підтримує наші починання

Номер слайду 7

Профспілка - реальна сила,Здатна вас захистити. Мета профспілки: Представництво, захист, об єднання сил членів профспілки. Для відстоювання трудових,Соціально – економічних прав. Та інтересів. Профспілка допомагає:-захиститі в можливому трудовому конфлікті;- Забезпечити нормальні умови праці і відпочинку.

Номер слайду 8

Основні нормативно -Правові документи: Конституція України. Кодекс законів про працю в україні. Податковий кодекс україни. Закон України “про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності. Закон України “Про Державний бюджет України . Закон України “ про соціальний діалог в україні”Закон україни “про плату праці”Закон україни “ про охорону здоров я”Закон україни “ про відпустки”

Номер слайду 9

Колективний договір. Першочерговим напрямком роботи у захисті членів профспілки є виконання колективного договору. Колективний договір – єдиний акт соціального партнерства адміністрації профкому.

Номер слайду 10

Нормативна база

Номер слайду 11

Наші працівники живуть справами школи, а тому первинна профспілкова організація дбає про їх умови праці, соціальний захист і дозвілля, виконується трудовий договір, педагогічні працівники отримують допомогу на оздоровлення, доплату за класне керівництво, перевірку зошитів.

Номер слайду 12

Склад профспілки. Петренко Т. М. Капітонова С. С.саєнко К. В. Шило в. і. Голова профспілки. Кучма В. В.

Номер слайду 13

Найвищим органом первинної профспілкової організації є профспілкові збори, на яких 1 раз на рік звітує голова ПККучма В. В. та голова ревізійної комісії .

Номер слайду 14

Ревізійна комісія Капітонова С. С. – голова комісії, вчитель математики. Основні функції: Проведення ревізій та перевірок фінансово-господарської діяльності профспілкового комітету;Збереження матеріальних цінностей і майна;За своєчасне розглядання скарг і заяв членів профспілки;За дотриманістю оформлення документів побутових травм на робочому місті.

Номер слайду 15

Комісія з захисту соціально-економічних інтересів працівників Петренко Т. М. – голова комісії вчитель початкових класів Основні функції комісії: Організація ведення колективних переговорів;Укладання колективного договору;Контроль за дотримання законодавства про оплату праці, умов запровадження та розмірів доплат, премій, винагород;Контроль за дотримання у школі Закону України “Про відпустки”

Номер слайду 16

Комісія з охорони праці Чаюн П. М. – голова комісії, завгосп Основні функції: Аналіз стану умов і безпеки праці співробітників;Участь у підготовці проекту колективного договору;Контроль за станом ТБ та виробничої санітарії на робочому місці;Контроль за організацією проведення різних видів інструктажів;Участь в укладання Угоди з охорони праці та контроль за ходом її виконання.

Номер слайду 17

Комісія з культурно-масової роботи та спорту. Саєнко К. В.-голова комісії, вчитель англ. мови. Основні функції комісії: Проведення екскурсій, вечорів, тематичних зустрічей;Організація відпочинку дітей у дитячих оздоровчих таборах;Забезпечення дітей співробітників новорічними подарунками;Організація оздоровлення та відпочинку членів профспілки.

Номер слайду 18

Профспілкова організація об єднує16 членів трудового колективу. Очолює її обраний профспілковий комітет,У складі якого діють чотири постійніГромадські комісїї з питань: Організаційні роботи;Соціально-економічного захисту інтересів Працівників;Охорони праці;Культурно-масової та спортивної роботи.

Номер слайду 19

Педагогічний колектив. Педагогічний колектив – 17 Вища педагогічна освіта – 17 Спеціаліст вищої категорії – 8 Спеціаліст І категорії – 1 Спеціаліст ІІ категорії – 3 Спеціалісти - 1

Номер слайду 20

Члени профспілкової організації Є активними учасниками районного конкурсу“Учитель року”Шабельник Н. О. Кучма В. В. Вергун О. В.

Номер слайду 21

Об’єднавшись в Профспілку, ми всі робимо все можливе, щоб працівнику галузі жилось краще,щоб розвивалися вузи, школи, дошкільні і позашкільні заклади як за рахунок створення належної матеріально-технічної бази, так і завдяки формуванню високопрофесійних педагогічних і науково-педагогічних колективів. Не все вдалося зробити профспілці за ці роки, але домоглися основного: суспільство визнає освіту найбільш пріоритетною і перспективною ланкою в ієрархії галузей народного господарства держави, базою для динамічного розвитку країни, формування майбутнього.

Номер слайду 22

Тільки об'єднавшись, ми зможемо подолати труднощі! МІЦНІСТЬ ТВОЄЇ ПРОФСПІЛКИ - У ТВОЇЙ ОСОБИСТІЙ АКТИВНОСТІ ТА ПРИНЦИПОВІЙ ПОЗИЦІЇ! ТВОЯ ПРОФСПІЛКА - ТВОЯ ОПОРА ТА ЗАХИСТ! В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!

Номер слайду 23

Профспілка працівників освіти і науки України, як уповноважений громадський орган усіх учасників навчального, виховного, наукового процесу, має унікальну, складну і разом з тим прекрасну історію свого створення, становлення, розвитку.    Кілька поколінь українського учительства, професорів та викладачів, профспілкові активісти, студентської молоді, виборні профспілкові органи та їх керівники завдяки наполегливій праці, з вірою у правоту своїх устремлінь з розрізнених осередків створили потужну Всеукраїнську профспілкову організацію.

Номер слайду 24

участь у міжшкільному семінарі з трудового навчання

Номер слайду 25

Участь у міжшкільному Семінарі З хімії

Номер слайду 26

Участь у міжшкільномусемінарі початкових класів

Номер слайду 27

Участь у міжшкільномусемінарі завучів з навчально-виховної роботи

Номер слайду 28

Святкуємо День Вишиванки

Номер слайду 29

Пісні моєї Батьківщинидля жителів села

Номер слайду 30

“Широчанські Кралечки”Вітають жителів села

Номер слайду 31

На фестив. АліEDU FESTAPOSTOLOVO - 2019

Номер слайду 32

З ДНЕМ ПЕРЕМОГИ

Номер слайду 33

Святкові концерти

Номер слайду 34

Успіху, добра, творчої наснаги кожному з вас, світлої перспективи і міцності нашій організації!    Пишаємось здобутками, що маєм,    Нам далі йти, нам краще здобувать.    І хай профспілка наша процвітає,    А нам її ділами прославлять! З глибокою повагою і щирою вдячністю, голова профспілкового комітету Широчанського НВК Кучма Валентина Володимирівна.

pptx
Додано
24 жовтня 2021
Переглядів
878
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку